Vuxen i Vallentuna

Jupp så ligger det till. När världen därute springer omkring och tittar på eld och dricker sig redlösa så måste det finnas några lagensväktare, några föreståndare för förnuft, reson och moral.

Och de jävlarna tyckte att jag skulle vara en av dem.

Så nu sitter jag på jobbet och tar emot väktare/föräldrar och dylikt som vill komma in och värma sig efter att ha jagat ungar i regnet. Jag ska själv dit ut snart.

Norgeresan var kanon och det kommer att komma bilder när jag har min riktiga dator tillhands. Stora syster var sig lik och hade sytt tre likadanna mössor till oss bröder som vi bar hela helgen. Tre björnmössor. Vi räknade lite och det slog mig att jag inte hade träffat systeryster sedan oktober förra året. Det är inte helt okej...

Men Narvik ligger å andra sidan SÅ SJUUUKT JÄVLA LÅÅÅÅNGT BORTA!!! Jag fick en släng av lappsjukan påvägen dit. Men vilket landskap å andra sidan... Det var som att traska omkring i en saga, en norsk översättning förvisso men ändock en saga.

Upploppet är här och det är snart bara en vecka till premiär. Se till att packa era väskor och kika på oss!! Ska slänga upp affen här när jag har min dator...

Vad mer? Äsch inget nu. Ta det lugnt ikväll annars kanske det är jag som måste magpumpa er i diket.

smiter till norge

Systeryster var inte dyster!! Här kommer bröder från söder!!

Flyger iväg ikväll med packad väska och solbrillor på nästippen. Ska bli skönt att smita iväg och ta del av de kala (kalla?) norska vidderna.

Jag har under de två senaste åren tjänat så jävla dåligt med pengar. Men nu jäklar haha andra månaden i rad med dubbla löner. Jag lägger undan och gömmer i madrassen som en sniken sork. Måste spara till snålare tider... men man kanske ÄNTLIGEN kan få shoppa lite.

Så det här blir den modeblogg jag hade tänkt det skulle bli. Not.

Två bilder av den märkliga fotograferingen har jag fått... ännu inga nakenblider... de dyker säkert upp på någon skum hemsida snart där man kan läsa om "köttslig pojke". Men det bjuder jag på. Not.

Ägd.

 

tufftuff

image184

Man var ju upp till Falun i helgen och tillät sig en liten fylla med the original gangsters och bli misshandlad med en ballong av den glada lilla brorsonen här ovanför.

Vet ni att SJ inte längre ger sittplatser på tåget. Nu ska man betala för att åka med och betala extra för att vara garanterad att sitta. WHAT THE FUCK!? Jupp 27kronor skulle det kosta enkel resa att vara garanterad sittande till Falun. Vilken löjlig liten knäpp på näsan. Jag ska ta med en liten pall nästa gång.

Annars så är dygnen som vanligt. Mycket jobb och lite sömn. Smiter till Narvik i helgen för att hälsa på den stora stygga systern! Ser jättemycket fram emot det!!!

Har hunnit med att vara lite arg också. Gillar inte att vara arg...

pobbipobb

Märklig dag igår alltså...

Skulle ta sovmorgon till tio för att Äntligen kräma ut några timmar till mitt sömnkonto. Vaknade halvåtta pigg som en mört. Med de där snabba hjärtslagen som tillhör en ganska trött och stressad liten varelse. Vägrade kliva upp för än hon var i närheten av nio åtminstone.

Åkte och repade med Nina. Gick jättebra.

Men efter det så skulle vi till hennes pojkvän för fotografering. Det var en väldigt speciell upplevelse. Karln har en jäkligt frän arbetsplats. Stora vita studios i en gammal lagerlokal. Fotografering till affischen gick jättebra och jag har en bra känsla inför denna. Efteråt hade vi lite tid över så jag och Victor började leka lite... Slutade med att jag stod på ett bord frammför två ENORMA fönster som slängts upp på vid gavel och vette ut mot en parkeringsplats. Där tog vi bilder i motljus eftersom kvällsolen dök rätt in där. Just ja.. jag var naken oxå...

haha sick. Har inte sett bilderna än...

Efteråt skulle vi på teaterföreställning som jag var helt övertygad att den var vid hornstull men visade sig vara på odenplan. Vi var en kvart i tid på andra sidan stan. Missade den... sjukt irriterande. Nåja käkade indiskt istället och premiärpartade med dem.

Blev full på fem öl och slängde mig i kojen vid fyra.

Nu drar jag till falun!!!

Hallå väggen

Haha nära bristningsgränsen nu. Jobbar tolv timmar per dag. Det lämnar lite lite tid kvar till något annat. Skällde på chefen idag, något jag inte gör vanligtvis om jag är utvilad. Men det fanns en viss... frisk känsla i att bli lite förbannad. Även om jag tog hans okunskap för ignorans.

Jaja till lite roligare nyheter! 10maj!!! BOKA dagen. Lås in barnen och dra ur tv:n för då jävlar är det premiär för "Lek." Min första pjäs! Vi spelar 10, 11 och 13 maj. Very, very exciting. Imorgon ska jag fota bilder till affischen hos Ninas kille som har en studio. Grymt. Väldigt praktisk den där Nina och en väldigt praktisk Victor som jag nog ska köpa något till.

Ska se teater imorgon: http://www.myspace.com/puma_naked ska bli väldigt roligt! Är gamla elever från min tid på S.e.t som sätter upp!! Ni måste titta!

I helgen så styr jag friskt min kosa norrut för att träffa de små ivriga faluborna (jag kan inte hålla mig borta!) Enlöf har ju passande nog oxå slagit om och fyllt 23 så honom ska jag gratta lite. Sedan ska vi se Adam Tensta och äta middag med familjen, jag alltså. 

Sist men inte minst...  http://www.youtube.com/watch?v=In9A9_fb5BQ ny film på youtube. Filmat en söndag, helt improviserat. Döm själva. Jag och Isak i vårt esse!

puss

När skola bolggaren blogga?

Lämnar lägenheten vid halv nio varje morgon och kommer hem vid halv tolv på natten. Så ser mina vanliga dagar ut nuförtiden. Så på frågan: vad händer i mitt liv? Svarar jag: jobb. Jobb, jobb, jobb... JOBB. Hahah men det är frivilligt och väldigt roligt.

23års krisen börjar sakta lägga sig... En eloge till alla som släpade sig till min fest och till dem som kom ihåg att gratta mig! Jag älskar eder alla. En liten hyllning till mina medfestare:

 

Utom Karl som jag missade... helvete...

Åker till dalarna i helgen! Roligt, roligt! Har aldrig tråkigt när man är där, den här gången ska jag festa och se Adam Tensta på lördagen och äta middag med familj på söndagen. Helgen efter det åker jag till Narvik och hälsar på syster och veckan efter det... ÄR DET MAJ!! Läskigt... Sommaren är i ankommande.

Adam Tensta kommer till mitt jobb i maj så man får nog se honom två gånger i år. Det är ju kul. Men jag vill se Håkan Hellström. Verkar vara en grym turne han drar igång och Peace and Love låter lockande...

Puss

Ja må du leva...

...lite längre? Tja vad ska jag säga, hela lägenheten ser ut som ett bombnedslag. Alla sover. Men jag kan som vanligt inte göra det för jag är bakis. Väldigt bakis.

Jag är 23 nu. Det är gammalt. Det är så gammalt att jag borde få något bidrag. Gammelbidrag.

Jag har rakat av mig skägget och äger nu bara en tangorabatt... ser lite ut sådär tyvärr... men ska ha kvar den i minst en månad!

Det kommer att komma bilder från festen men vi väntar lite med dem. Klockan ÄR trots allt kvart över åtta på morgonen och jag gick och la mig för fyra timmar sedan.

Tlöttt....

Störningsjouren kom. Grannjävlar. Jag ska fan störa dem jag.

Mitt liv i en ask

   

Då kan man väl passa på att bo fint... haha det här är mitt kontor i Vallentuna. MITT kontor härinne huserar BARA JAG!

Saker som har hänt då...

Tja jag valde att gräva ner mig i arbete, något jag gjort med bravur måste jag säga. Nu är det långa dagar men jävligt roliga. Repen med Nina börjar lossna rejält nu med sin topp i fredags då vi method actade (svengelska så det tjuter om det) genom att supa på riktigt. Vid tre började ölen att rinna ner i strupen och när repet var klart vid sex ja då var vi kalas båda två och repet hade varit lysande. En massa bra infallsvinklar och upptäckter hade gjorts. fortsatte att festa på stan och jag hamnade tillslut hos bror min där jag sov och gick sedan till lördagens morgon rep i samma kläder och lite bakisdoftande. Men jag tror inte Nina gnällde så mycket.

På söndagen lagade jag och isak världens brunch och Nina, Zebastian och Ia satt vid bordet och mumsade glatt. Det var halloumi ost, äggröra, nybakade scones, honugnsmelon, vindruvor, äpplen, bananer, marmelad, kaffe juice... Ia som fyllde 23 den 4:e GRATTIS!!!! fick oxå presenten från mig: fair trade varor... aloe vera tandkräm och bodylotion som doftade kokos.  

Sådär rullar livet på... som ett ivrigt bowlingklot på banan...

puss på er

Det som kommer ner...

ja nu kanske det inte riktigt stämmer lika bra som det andra om det som måste uppåt först men jag känner ändå att det börjar kännas bättre. Har fått ett nytt bankkort som glänser när man tittar på det, träffade mina skådespelerskor till min film på jobbet och de verkar jävligt taggade samt att jag fick tillbaka 2000 papp på skatten. Tackar och bockar!

Man börjar närma sig 23-strecket och det är väl dags att summera den här tiden snart. Jag har en dryg vecka att putsa lite på detaljerna på året men det verkar vara ett rätt okej år. Mycket upp och ner. Som vanligt. Ska bli spännande med miljöombyte när man ska flytta och nya jobbet och allt. Kanske får man en liten nytändning.

image177

Ska ha kalas den 12:e med tema... gissa vilket?

Börjar närma sig en månad sedan man skrev något snart oxå... Kanske dags att få lite ord sporadiskt utslängda på ett papper...

Jaja jag ska skriva mer när jag har något att säga. Man har ju alltid haft det lätt för att svammla.

puss

RSS 2.0