Patrick Ekwall

Jag och Nina har lärt oss att dyrka våra manus. Hedra din mor och ditt manus som bibeln säger. Skulle den nu INTE säga det så borde den göra det. Finns det någon man kan ringa för att få saker omskrivna i den boken?

heligamanus

Manus... - m-anus en manlig analöppning, kanske. Jag tror sällan på slumpen.

Ni förstår att Mars är som ett maratonlopp. Man springer och springer tillsdess att svetten lackar och blodådrorna pressar sig fram mellan kött och fett. Så fort du sprungit en raksträcka så visar det sig att runt nästa hörn finns en likadann. Jag känner att jag trampar vatten tillsammans med fyrtio 200kg damer och att vågorna från dessa bjässar sveper över min magra kropp och jag sjunker lite för varje ny gång som vattengympaledaren ber alla att plaska allt vad de kan. Disoreinterad och trött.

I April är det återigen dags att sammanfatta och få ersätting. Blir det ytterliggare stolpträffar eller ska en bolljävel äntligen leta sig in snart?

Men tillsdess känner jag mig lite som Patrick Ekwall på en handbollsmatch. Försiktigt stryker jag omkring bakom ombytarbänken och komenterar och ser på. Inte nyttig, inte riktigt med och lite dryg.

Kommentarer
Postat av: the great CECILIA BURMAN

He he Patrik Ekwall är klart underskattad, han borde bli upphöjd till politiker eller blottare. Öh, han är alltså rätt äcklig... På tal om Mars, vilket för oss in på bokstaven M och Malmö. Hur länge stannar du? Jag är i skåne o klättrar den 24, men dyker upp i Malmö stad den 27:e. Men vi missarväl varann fösstås. Ses till helgens sake-supande och riskrig. De lossnar aldrig från strumporna... Ps. Vad ska vi ge karln? .DS

2008-03-10 @ 16:35:24
URL: http://iaburman.blogg.se
Postat av: Muldis

Hej. Hørde att du inte kommer till enviken i Påsken. Nu er ja litt ledsen jag....

2008-03-11 @ 19:46:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0