blandade känslor...

fick man ju reda på att Winnerbäck ska köra i borlänge ikväll... i två jävla år har man varit på den där festivalen oxå av någon annledning (läs ekonomisk och lat) så blev det ingen biljett iår.

ingen timbuktu...

inget the ark...

inget ternheim...

inget jerry williams...

inget winnerbäck....

helvete.

Men till en liten gladare nyhet: http://www.dalademokraten.se/Noje/2007/06/30/16060/

jupp premiär ikväll och sedan utgång på harrys. Det är när det snurrar som mest runt en själv som man upptäcker hur stilla man själv står. Jag har gjort lika mycket nytta idag som en armlös croupier. Men man FÅR ha sådanna dagar oxå...

puss


midsommar och fanskap

haha här hade det väl suttit fint med en redig bild på mig iförd midsommarkrans och en stadig mariestad i handen... tyvärr kan jag inte riktigt presentera en sådan bild, inte på grund utav avsaknad av vare sig öl eller märklig hatt-substitut, nej min kamera är inte hemma...

Enkelt men ändå så dumt. Eftersom jag spenderade gårkvällen raglandes inne på Harrys i stan är det ju oxå tveksamt om jag orkar att hämta den idag. Skönt att Falun ändå kan erbjuda ett sprudlande nattliv, mickes säng var mjuk och det var oxå trevligt att han inte låg i den.

Annars så ska jag gå och fortsätta med min bakfylla... man har ett tommrum att fylla... en tom bak... en bak som bör fyllas... ergo: bakfylla  

Enviken.

Examen är förbi.
Betygen i hand.
Sista jobbdagen gjord.

Sitter skönt tillbakalutad i hammocken och surplar på någon medeldyr juice som mina föräldrar har införskaffat. Lugnet börjar bryta ner mina förkalkade senor och min kropp återfår sin forna mjuka glans, det är inte elegant när jag sjunker ihop med en suck så att hakan lätt snuddar vid mina fotknölar och likt en tömd beanbag sitter jag där medan dagarna guppar förbi och måsarna vecklar ut sina upp fuckade ljudorgan och skär hål i den sköna sommarbilden.

Men det är lugnet före stormen. Nästa lördag har jag premiär med ett byggdespel i enviken samt att midsommar står och ser otålig ut utanför min fredag. 

Varför har jag så ont i magen... 

"Vill man vara fin...

pain

...måste man vara beredd att betala ett högt pris i ren och skär jävla smärta." Det där rådjursleendet som döljer sig bakom min vänstra axel(höger sida från er) tillhör vår familjs "vronkis", hon har på uppdrag av min bror fått äran att dela ut min något försenade(12april) födelsedagspresent: ryggvaxning.

Ja jag har lite generad hårväxt på ryggen, det är inget jag känner stolthet inför och väljer då istället att helt enkelt ta bort skiten.

Men det gör ont. Inte ont som i "oj nu gjorde det lite ont", nej det är mer den typen av nervskärande, vrålande smärta som skjuter ut i kroppen likt brinnande pilar av napalm.

Imorgon tar jag examen och träder in i den "vanliga" världen igen. Hoppas att ni mottager mig vänligt.

Jag kommer nämligen vara dyngfull. 

Ljuset i slutet av tunneln...

Det är nära nu.. nästan obehagligt nära. Om en vecka ligger jag på mina föräldrars brygga i dalarna, enviken, och surplar i mig något fruktigt och alkoholbeklätt. Hade sista föreställningen på vår slutlektion, 5,5h (inkluderat pausar) ren och kär Tjechov. Om det var jobbigt att se kan ni fråga mina gulliga små föräldrar som bilade ner för att titta på sin son ytterligare en gång denna månad. Två gånger till sthlm på en månad för dem är stort kan jag säga så jag känner mig mycket hedrad.

Det var iaf drygt som tusan att spela. Tänk er att bada i svett i 5,5h... samtidigt som du måste var sjukt fokuserad på all text som rinner in och ut ur skallen som en störd bäck. Dock väldigt nostalgiskt att vara på den där scenen en sista gång. Kommer sakna den.

Annars så har veckan i stort gått ut på att hänga i de där trånga djävliga lokalerna och missa allt solsken. Vi har repat från TIDIGA morgon till SENA kväll. Men resultatet blev också lyckat.

Imorgon kväll kommer min bror och vår familjs lilla veronica att vaxa min överkropp. Ur ren sadistisk synvinkel så skulle det kunna vara som om att sätta en pedofil på ett dagis. Jag är inte bara rädd utan det är ren skräck som rinner genom mina mjuka ådror.

Om ni tyckte pedo skämtet var lite overkill så stämmer det. Det är varmt och min hjärna fungerar kanske inte riktigt helt hundra. OK?

Nu ska jag iväg och surpla öl med mina kära små klasskamrater. De kommer ju inte att vara det så länge till...

hupp hupp

Efterdyningar...

Första lassett är i mål, och vad har hänt samt hur gick det är frågor som ni nu ska få besvarade.

familj

Representerade familjen vid föreställningen gjorde bror, far och mor. Denna bild är en sådan som får mig att le sådär dumt så man skäms lite över sina översträckta kindmuskler. En dag ska jag förstora upp den och hänga den över min säng.

Hur gick det då? Jo jag var ju lite nervös, lite för nervös tyvärr. Hela föreställningen är filmad och jag har haft gott om tid att utvärdera min insats. Jag är inte överdrivet nöjd med prestationen. Kändes lite som om jag inte litade på texten och körde över den ibland som en brunstig ångvält. Men visst, den hade sina stunder. Sen är det ju inte så konstigt att jag var nervös eftersom mamma och pappa tittade, jobbarkompis som aldrig sett mig, gamal lumpare som aldrig sett mig, samt en massa andra löst okynt som satt där... ja just ja... Robert Gustafsson satt också i publiken.

Ni tänker: "jaha en avlägsen kusin med ett lustigt namn"

Nej helvete heller det var Robert Gustafsson som satt där. Min rektor hade bjudit in honom. Som att trolla för Joe Labero, spela fotboll framför Henke Larsson, laga en gryta till Tina, rita en serie åt Martin Kellerman... ska jag fortsätta. Den där karln har jag ju haft som förebild hela livet och nu har han varit och sett mig. Det är ju lite stört.
Jag har talat med honom också och kanske... nej det tar vi en annan gång.


Jag vill tacka Carro för all hjälp med ljud och ljus. Här är hon tillsammans med en mycket ohygienisk skådis.

Skägget är borta samt håret är klippt. Följ den spännande utvecklingen här nedan.
        
     Galen massmördare
                                               
                                               Finsk porrskådis
     
                                                                                
                                                                                Babystjärt

Nu är det tjechov som gäller nästa helg och sedan är det ett upplopp kvar till sommaren på allvar. Men nu ska jag jaga rätt på kanal 9 så jag kan se danskarumpor bli röda av ordentligt med smisk. Hoppas att de visar Emkval matchen oxå....

puss

RSS 2.0