Så...

Min dator har varit paj. Jupp den slocknade och jag tittade några trötta sekunder på en vitskärm innan jag greps av skräck och allt sånt. Fick lämna in den i Norge när jag återvände efter den tur i Sthlm där den dog. Den var borta en vecka och fick tillbaka den blank. Allt är borta. Tur nog har jag backup på bilder och texter. Men att få tillbaka den blank och med inställningar på norska... det var tungt.

Inte lika tungt som att få veta att Stockholms scenkola hatar mig. Men det var väl inte otippat.

Har vaxat ryggen. Det gjorde ont. Men det är tusen gånger skönare att gå till salong än att låta någon i bekantskapskretsen hugga in. Syrrans tortyr med Trond som filmade är fortfarande fastsvetsat i bakhuvudet.

Huga.

Sverige på Söndag då jag och Elin ska åka buss skiiiiiitlänge men då är det tur att man har en dator som fungerar... hoppas vi.Ho ho

Två härliga rimönskningar har kommit in och jag har raskt placerat skaparhalvan av min hjärna i arbetssektorn.

Först är det en fråga om tv-serien Extras

Önskan efter att sola sig i stjärnglansen

Kanske bara sträcker sig till att titta, javisst

Men en dag kanske man ändå tar chansen

Att åtminstone få spela statist

 

Så sug i dig allt du kan lära

Av dessa får du veta det mesta

Stora stjärnor som vi håller kära

Guidar dig till att bli den bästa!

 


Sedan är det min syster som ger mig en utmaning att rimma om skvättlappar (stänkskydd) och sedan rimma på Norska!

 

 

Svårare än såhär blir det nog ej

Hur fan ska man rimma på Norska?

Vänta nu kom jag på en grej 

Dock lite rädd att jag ska (kempe)torska

 

För att slippa slask på styret

På cykel, skoter eller droska

Nu kommer ni tappa syret

Jag rimmade på ordet: Norska!

 


Haha jag borde få ett radioprogram eller nått

 

hoho

 


Jultider

Mats var vänlig att posta en länk till en blogg i mitt förr förra inlägg. Kvinnan som har den bloggen bedriver en julkalender där man ska gissa på författargåtor, sjukt svårt.

Men det gav mig en idé! Kanske borde även jag bidra med lite Julstämning?

Så vad ska jag göra då? JO! Snälla läsare... om det är så att ni behöver hjälp med att rimma på någon klapp, så är jag rimmästaren! Sant! 

Skulle det vara så att ni inte har en klapp så hitta på en för att utmana. 

Om ni törs.

GNUBBA!!

Gissa vad det här är:
Svar: Det är jag som nyss fiskade upp min rakapparat ur toaletten.

Okej så jag tänkte att jag skulle trimma skägget lite. Hade kopplat på trimdonet  och dragit ett försiktigt första drag när min hand får för sig att fumla. Inte lite gullfummel utan en riktig fulfummel där min kropp brister ut i spastisk dans! Rakapparaten tar en studs på tvättfatet där trimdonet lossnar och slungas sedan vidare rätt ner i toan. Plums följt av ett gurglande brummande. 

Den jävlen har gälar.

Nu börjar den vandra längs porslinet och positionerna sig den trånga kröken som skiljer civilisationen mot avloppet. Vad gör man sen? Inte plocka upp den för då får man säkert en stöt och sedan en mor som kommer spendera julhelgen med att predika elektricitet och vatten. Inte använda toaborsten för den är för bred... jag behöver något i plats med klor på för att fånga detta.

En pastaslev förstås. 


Jaja resultatet har ni i hinken och ett litet hack i mitt skägg... va fan nu? Ska jag raka av allt eller köpa en ny apparat? 

Suck...
    Skrivaaaa

mmmhh... den lilla skrivande skrivaren i Oslo har börjat producera lite dynga nu äntligen. Har slängt ur mig ett första utkast på en pjäs och hunnit klåpa ihop en liten text om ärlighet. 

Annars så befinner sig min kropp i ett litet vakuum för tillfället. Den vet inte riktigt vad den pysslar med... vissa delar har träningsvärk efter gymmet medan andra har sittsår efter soffskrivande. Oslo ser jag för tillfället inte så mycket av, jag har inget emot att det förblir så.

Min bror undrar vad jag gör? Tja man skulle å ena sidan kalla det för semester eller annars kalla det rehabilitering. Mina dagar går ut på att hitta tillbaka till skrivandet och konsten att ha långtråkigt. Det börjar sakta gå vägen och jag ser fram emot att ta itu med problem och jobb och sånt när tiden känns... ehm... mogen. Haha nej jag ska låta julen komma vara hos föräldrarna och sedan flytta till sthlm och jobba igen och se vilken scen jag väljer med vilket material. 

Förresten såg ni Julkalendern i morse? Mnja måste jag nog säga... eller? Jag har iof inte haft sådär jättemycket för de där två nissarna annars heller men det här kändes lite... mnja. Vi får se hur den utvecklar sig! Jag är gärna den förste som erkänner mitt misstag!

Se inte "The Happening". Det är lite samma känsla som att bli tvingad att fortplanta sig med en skabbig mård. Tänk att den där M Night Shyamalan ett tag var en av de mest lovande regissörer... jisses...

puss på er 

RSS 2.0