Jag sa upp mig idag.

Men låt oss inte gå händelserna i förväg. Vi ska börja i rätt ände annars blir det inte riktigt. pirog

Isak gjorde piroger i helgen. Det ska karln ha en applåd för. Han får små ryck i mellanåt (och då hänvisar jag inte till hans tix i ansiktet) när han känner för att laga något utöver nudelwok. Den här gånger var det små vegitariska piroger! Förvisso var det jag som, med hjälp av en tom gkasburk, fick kavla degen. Ett ärofyllt jobb som jag tog åt mig efter det att jag lämnat jobbet tidigare för min mage hade bestämt sig för att spruta ur allt innanmäte från den lilla kroppsöppning vi gärnar kallar rumpa. Det var våta och hostiga attacker. Usch. Men pirogerna var goda!

Replokalen som jag och nina nu flitigt brukar känns härligt kall och konstnärlig...
replokal

Det är manuset som ligger nere i hörnet. Heeelt sjukt använt.
 
I går var jag på arbetsintervju i Vallentuna. Denna lilla fina kommun som ligger norr om stockholm har av någon annledning valt att PUMPA in pengar till ett ungdomenshus och satsa på ungdomar, jag vet det låter galet... varför skulle någon vilja det? I vilket fall så sökte de en teater och filmansvarig ungdomscoach till kulturavdelning. Jag har en gammal klasskamrat från S.e.t därute vid namn Eiman och den karln ska ha all fucking uppskattning för att han tyckte att jag borde ha det jobbet.

Vilket jag nu också har.
konstnär

Skriver kontrakt på måndag. Nya stunder väntar.
Vilket då för mig till dagens rubrik... idag på personalmötet så tackade jag för mig och berättade att jag fått nyanställning. Jag hade våndats väldigt och det var värre än så. Min brukare var där. Ska jobba några sista pass i mars, men som sagt...

...nya stunder väntar

Något nytt...

Ja kanske. Något helt nytt och från ett helt oväntat håll. Tillvaron känns plötsligt märkligt osäker och fötterna är lite trevande just nu. Väntar lite med att säga något mer just nu. Allt är så konstigt.

Har flyttat in i replokal tillsammans med nina!
image170
Jupp föreställningen börjar sakta att ta form. Om det inte är känt sedan förrut så kan jag berätta att den inte heter "knulltuppen" längre utan "Lek." och detta till stor del för att min mor tyckte inte om det första namnet. (undrar om Strindberg hade samma problem)

Just ja om ni tycker att kvinnan ovanför ser konstig ut så beror det på att hon är från Öland, inget att dömmas för men gör det gärna ändå.

Vad mer... mycket som snurrar uppe i pannloben men kan inte säga så mycket om nått än. Ikväll åt jag först en majskolv och sedan popcorn till efterrätt. Väldigt stor skillnad på något som i grund och botten borde smaka likadant.

Imorgon ska jag luncha med min bror och innan dess klämma in lite gym och senare på kvällen repa "Lek.", den typen utav dag som inte alls känns stressig men ändå så pass bred variation på aktiviteter att det heller aldrig kommer bli tråkigt. 

Det är ju det livet man skulle vilja tjäna pengar på... 

häpp

mina misstankar är rättfärdigade och det blev inget prov nummer tre i göteborg. happ nu är det malmö kvar att satsa allt krut på.

häpp

En arbetsvecka senare...

Ja med det menar jag att det har gått fem dagar sedan sist. Varför har jag inte skrivit nått? Tja jag är rätt pank och gör inte så spännande saker. Eller... Veckan började så fint med väder som var inte utav denna värld och jag tänker främst på onsdagen då våren eskalerade med fullo! Jag snörade på mig löpardojorna och sprang ute istället för löpbandet på gymmet och mötte solen i hagaparken.

Det är väl en märklig jargong att joggare hälsar på varandra! Svettiga och slemmiga människor som finner lite glädje och värme i uppenbarelsen av ytterliggare en svettig och slemmig varelse. Lite... fint, nästan.

Men gårdagen och idag kom vintern tillbaka och nu står man med en vinpiskande kyla igen! Jag vill att värme ska smeka mitt ansikte och färga min hud! Snyft.

Sett tre mkt bra filmer:
image167
image168
image169

Alla tre får fyra musiga semlor av fem möjliga utav mig, och den sista får nästan en liten vaniljdröm extra! Alltså det är Ben, mother fucking, Affleck som regisserat den! Varför har karln spillt en massa dötid framför kameran när han på ett så här strålande, vackert och tight presenterar denna film? Det är gjort bättre än bra!

Att George Clooney visar att han kan agera utan sitt smilande är också trevligt. Han fungerar strålande i en lågmäld film som puttrar snarare än kokar, vem trodde att han skulle kunna göra sånt?

Coen har gjort med sin No country for old men, en ny skurk till filmvärldens topplistor av obehaligaste skrukar. Javier Bardem har inte bara en frisyr som ger en kalla kårar... han är mördare också.

Se dem är allt jag kan säga!
kläm

Fest och bakfylla

Hårdfest igår... jag och isak beslöt oss att försöka igen att ha en ordentlig fest. Alla tidigare försök har snuddat vid katastrofala misslyckanden. Även om det kanske inte var århundradets fest så var det åtminstone jävligt roligt denna gång.

Det var massa människor som inte kände varandra, jag kände knappt hälften och ölen flödade. Ia hade gjort vinbål i vilken det flöt omkring morötter och kiwisar. Lillebror hade satt näsdukar i burkar så det såg ut som blommor. Isak kom sist efter att alla gäster hade kommit och blev fullast. Lottie och Hannah stod och sjöng på popcornlåten medan jag stod och gjorde riktiga popcorn i kastrull.

Ja det var trevligt.

Matti, Micke och ia sov över så det var folk överallt och vi gick i samlad tropp till solna centrum för att äta pizza. Titta på skönheterna:
pizza1
 
Matti gjorde fönster på sin.

Sen har jag inte gjort särskillt mycket. Skrivit en scen till pjäsen och bara drivit omkring städat lite försiktigt. Men bakisdimmorna måste få lägga sig lite. Jag måste få andas lite.

over and out


Göteborg!

soffmys

Elin som vid det här laget är van att ha en väldigt skakad liten skådis i lägenheten tog hand om mig även denna gång. Resultatet var obarmhärtigt bohemiskt med jag som slängde ur mig texter som en flistugg och hon som spelade låtar från en kommande skiva(?) OBS. kan vara ett scoop!!!

Hon är grym den skivan är väl värd att vänta på. Tillsdess kan ni läsa hennes blogg http://elinmillen.blogg.se/

Scenskoleprovet då?

Klarade prov ett och gjorde ett prov två som jag är sådär nöjd med antar jag... Vi får se. Men skönt att man är lite varm i kläderna iaf. så att säga. Dröjer ett par tre veckor skulle jag tro innan man får några resultat. You'll be first to know!

puss

höres!

Syrran ville ha bilder på mig i mitt skägg. Sen att jag blev konstnärlig och pretto det är mitt fel men skyll på henne först! Verkar som om resan blir till mars nu... biljetterna blev lite billigare till syrrans hemstad narvik.


Annars så har det varit en helg med motvind. Haha jag verkar aldrig riktigt få den där knuffen så jag kan ro nått iland någon jävla gång.  Jaja det lossnar ska ni se. Det borde det göra.

Smiter till Göteborg nu för att söka scenskola där imorgon... lite som att återvända till brottsplatsen. Träffa människor man kunde gått tillsammans med, som kunde ha varit ens klasskamrater. Känns jättetungt om jag skulle tappa i första. Tur att det har lossnat lite i malmö, det släpper lite på pressen. Men inte särskilt mycket.

Vädret är mulet och jag blir av med lägenheten i maj.
 
                                                                                   Men så är det ju vinter också...


Gå in och kolla på den här hemsidan!!

Min chef har skaffat hemsida gå in och titta på den, men bara om ni är snälla!

Hemsidan är : http://www.freewebs.com/wille_97/

Usch!

Jag har varit en dålig, dålig bloggare... så här länge får man inte vänta mellan gångerna. Jaja vad kan jag säga... det har ju inte heller varit en särskillt JÄTTEmäktig vecka heller. En sån som lunkar på utan vare sig motstånd eller medlut.

Läste om han pappan som hade suttit i publiken till vi i femman och gett signaler till barnen. Antingen är det här någon vinnarskalle utan dess like vilket det antagligen är och inte är en så rolig annledning. Men tänk om det istället är en orolig pappa som har sitt jättepuckade barn där och ser sin chans till familjens upprättelse. Eller så kanske det är ungarna som hyrt en lärare eller nått att sitta och vinka för att kunna plocka hem den där åtråvärda trofén... 

I vilket fall så är det helt jävla sjukt i huvudet hur någon kan få för sig att fuska i vi i femman. 

Jag var på en trevlig fest igår, den teatergruppen som jag hjälpt med ljkus och ljud hade slutfest. Där träffade jag en kompis jag inte hade träffat på länge och vi hamnade tillsammans med en massa människor i en grupp och började disskutera film. Han tog upp filmen "the notebook" - jag har inte sett den och han började förklara den.

- Den handlar om en gammal pensionär som sitter på ett ålderdomshem och läser en bok för en kvinna med alzheimers, sa han.
- Är inte det lite som att spela fotboll utan mål? Sa jag.

Tystnad.

- Jaa... poänglöst..., försökte jag.

Tystnad.


Ungefär så har min vecka varit överlag så det är inte så jäkla konstigt att jag inte skriver nått! Det kommer att dröja lite innan man får se mig på någon scen nu tror jag... måste göra klart alla scenskoleprov först... men den som väntar på nått gott...

puss  

RSS 2.0