En arbetsvecka senare...

Ja med det menar jag att det har gått fem dagar sedan sist. Varför har jag inte skrivit nått? Tja jag är rätt pank och gör inte så spännande saker. Eller... Veckan började så fint med väder som var inte utav denna värld och jag tänker främst på onsdagen då våren eskalerade med fullo! Jag snörade på mig löpardojorna och sprang ute istället för löpbandet på gymmet och mötte solen i hagaparken.

Det är väl en märklig jargong att joggare hälsar på varandra! Svettiga och slemmiga människor som finner lite glädje och värme i uppenbarelsen av ytterliggare en svettig och slemmig varelse. Lite... fint, nästan.

Men gårdagen och idag kom vintern tillbaka och nu står man med en vinpiskande kyla igen! Jag vill att värme ska smeka mitt ansikte och färga min hud! Snyft.

Sett tre mkt bra filmer:
image167
image168
image169

Alla tre får fyra musiga semlor av fem möjliga utav mig, och den sista får nästan en liten vaniljdröm extra! Alltså det är Ben, mother fucking, Affleck som regisserat den! Varför har karln spillt en massa dötid framför kameran när han på ett så här strålande, vackert och tight presenterar denna film? Det är gjort bättre än bra!

Att George Clooney visar att han kan agera utan sitt smilande är också trevligt. Han fungerar strålande i en lågmäld film som puttrar snarare än kokar, vem trodde att han skulle kunna göra sånt?

Coen har gjort med sin No country for old men, en ny skurk till filmvärldens topplistor av obehaligaste skrukar. Javier Bardem har inte bara en frisyr som ger en kalla kårar... han är mördare också.

Se dem är allt jag kan säga!
kläm

Kommentarer
Postat av: the egg looser

Sen när blev du filmrecensent? =)

2008-02-16 @ 20:15:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0