Hupphupp

Jag äger äntligen ett gymmkort igen... skönt. Det ger mig tillåtelse att dels gymma och dels simma i bassäng. Jag gillar att simma i bassäng så också det är bra. Två gånger i veckan ska jag dit och svettas plus att jag ska börja springa en dag i veckan... SHIT! Men det är bara att bita ihop fick höra lite från en kvinna igår som varit i fjärde i malmö förra året, mycket, mycket fysiskt och AKROBATIK. HA! Jag är lika smidig som en gravid kontainer.

Just nu är jag ljud och ljus tekniker på samma scen som vi spelade Woyzeck på i december. Kära gamla skolkammrater sätter upp DEN ITUSÅGADE DAMEN:
 

Ska ni se den så lär ni lägga på ett kol för de är hett eftertraktade och väldigt bra!


Jag fick sen en så jävla äcklig grej på youtube: http://www.youtube.com/watch?v=6fTrSOFyfxs 

Visst är det irriterande med kallt väder, men det håller verkligen alla äckliga djur borta. Missförstå mig inte! Jag gillar en del djur... min storebrors jättelurviga får t.ex. Fantastiska djur.  Men annars så finns det något betryggande i tanken att djur gärna dör eller sover när vintern kommer... 
Så man slipper dessa:


Nu är de där innomhus men jag skulle ge mig fan på att de skulle ogilla snö iaf!
over and out.
 

Ligger lite och lurar...

Har lite svårt att ta tag i saker nu. Känns lite som att man stryker runt en het gröt tallrik och vill äta men det är så hett att man inte riktigt vet var man ska börja. Två dagar har liksom "fallit bort" jag kan inte riktigt se vad för nytta jag har åstakommit. Det blir sådär med mig ibland. Jag kan göra mycket, jag vet att det finns potential... men det är som att jag fastnar i vakum av tid. Kommer iof en MYCKET mer, konkret, jobbajobba period framöver nu när jag ska kliva in och vara ljud och ljus tekniker åt teater Gaia samt vara personlig ass. Men Det måste verkligen komma en bättring från min sida. Jag kan inte frysa inne och bli bekväm bara för att det inte är strålande solsken ute. Därför lovar jag här på mitt personliga lilla klotterplank att jag ska ta och ta mig till gymmet och bassängen innan jobbet imorgon. Jag ska täckna ett tre månaders kort och få fart på kroppen. Det här duger inte längre. Till malmö kommer det krävas fysik. 

Just ja. Det är väldigt roligt att titta på handboll igen.  Väldigt roligt. Det tycker jag är roligt.

En liten tanke till Heath Ledger som dog igår blott 28år. Oscarsnominerad till bästa manliga huvudroll och fick spela jokern som kommer på bio i sommar... Det är en drömkarriär det...     

Jodå!

galen

Prov tre väntar i slutet av mars... malmö har gläntat lite på dörren.

Ia slet ner min persien av någon anledning oxå.. onödigt.

Litet besök till maaalmööö

Var börjar man...?

I tisdags hoppade jag på ett tåg som anslöt till ett till tåg som i sin tur anslöt till en buss och vips, sex timmar senare, var jag i svalöv. Vad skulle jag nu dit å göra egentligen? Jo där huserar Helena min kära gamla klarsskamrat från Set. hon studerar vid fridhemsfolkhögskola skådespelarlinjen. Men denna resa var inte bara en artighets visit... jag skulle även söka scenskola dagen efter i malmö!

Mer om det snart.

Först denna lilla, lilla vistelse i Svalöv. Av någon annledning så kom jag dit med en hel värld av dålig karma, spisar och cd-spelare dog när jag befann mig i närheten. Lagade mat och dukade upp lite grann. Satte oss ner och börjar äta när jag plötsligt börjar spotta och fräsa.
"Maten smakar förskräckligt!" Påstår jag högljutt.
"Nej jag tyckte det var gott" Replikerar Helena.
"Men det är något som smakar väldigt... starkt!" Jag låter vid det här laget väldigt lidande. 
Jag börjar granska maten med mitt kännsligaste verktyg... näsan. Men även om det kanske inte är en kullinarisk smakexplosion så är det inte heller något styggt som angriper näskännselspröten. Jag tar en till tugga och fräsandet sätter fart. Min näsa angriper nu gaffeln och får då tillfälle att skrynkla ihop sig av avsmak. 

Någon jävel hade smort in den med diskmedel och sedan glömt (förhoppningsjävlavis) att skölja av den. Den osade diskmedel och ett litet lödder kunnde ses om man granska den tillräckligt nära. Ganska äckligt.

Ja sen när morgonen nalkades, ganska tidigt eftersom det tar en timme att åka till malmö från svalöv, så kommer överraskning två. Jag står i en dusch utan varmvatten och börjar fundera om det är någon på riktigt som har tröttnat på mig där uppe. Men man blir ju pigg av sånt. Iväg till malmö och precis innan jag ska kliva på den första bussen så vänder jag mig mot Helena med skräck i blicken.

"Texterna!"

Ja mina damer och herrar. Idioten från enviken har gjort det igen. Texterna ligger kvar i hennes rum... men jag måste ta mig iväg annars missar jag uppropet!

Nu som tur är så är jag i grund och botten en människa som gillar att vara "redo" och av någon annledning så slängde jag med mitt USB-minne med alla mina texter i väskan när jag packade innan Svalöv. Så situationen redde ut sig fint. Jag fick skriva ut nya på plats.

Sedan gjorde jag prov ett.

Väntade några timmar.

Gick vidare till prov två.

Gjorde prov två.

Åkte hem. 

På lördag får vi veta om jag får fortsätta lite till, mer om det då. Men annars är det skönt att bara vara med i svängen igen. Jag lever... mohhahahah JAG LEVER!

puss

Lördag morgon 04.45...

isakpekar

Det skulle bli en tidig kväll...  Men jag somnade på en efterfest och vi missade bussen från odenplan så gick vi hem. Det tar femtio minuter... typ. Dock var det angenämt och eftersom att växthuseffekten ger fina resultat så var det märkligt varmt också. Onaturligt varmt. Kan ju ha varit all knark vi tog innan men vad vet man...

Skämt igen mamma. Jag knarkar inte än... alls! Jag knarkar inte alls, så ska det vara.

Såg syrran idag i min webbcam, hur hon fick plats där inne är ju jättekonstigt. Hon hade klippt sig sedan sist, något jag glömde att komplimera henne för. Så jag gör det retroaktivt.

Inte rektumaktiv... era sjuka jävlar.

Scenskola igen...

Jag har betalat min biljett till malmö. Haha det låter lite som en Winnerbäck låt: "Jag har betalat min biljett till malmö, till dig min efterrätt min blivande mö..." I vilket  fall. Söker scenskola där på onsdag och tuffar ner med tåg på tisdag till den gamla Set-eleven Helena. Nu hon brukar kunna vara väldigt ond mot mig, genuint ond, men det ska nog bra. Sex timmar tar det dit och då bor hon dryga femtio minuter utanför staden så det blir ett jäkla rännande. Men roligt förstås. 

scenskola göte

Nu är inte det här en smikrande bild på någon utav oss men denna herre träffade jag när jag höll på scenskoleproven i göteborg förra året. Vi var båda i sista provet. Igår så såg jag hans nuna vid skanstull och klart var karln även i sista i sthlm i år! Måtte han komma in. Jag tänkte att jag hade lämnat hela sthlm grejen bakom mig, men när han började tala om hur jäkla förvånad han var att jag blivit sållad direkt så bara slets allt tillbaka igen. Helvete, nu börjar jag snart bli scenskoletokig.

Just det ett litet tillkännagivande också. Jag nämnde förrut om min nya pjäs som jag pluttrat ur mig. Det verkar som den ska bli av. Håller på att bearbeta manuset just nu. Känns väldigt roligt. Men det här var ju inte nytt, så vad är det som är nytt då?

Jo namnet: KNULLTUPPEN

Där måste väl någon jävel satt kaffet i halsen. Iof är det bara ett arbetsnamn... men antagligen blir det väl det där. Haha. Jag gillar det. 

Annars så är det ganska bra. När enlöf frågar mig hur det står till brukar jag svara: "bitter utan egentlig annledning." Vilket i mångt om mycket brukar stämma. Men just nu är jag inte bitter. Det kommer väl efter scenskoleprovet...

over and out!
 

shit...

drar till jobbet om tio minuter.... jobbar till halv nio ikväll,,, och jag sov INGENTING inatt. Orolig som få låg man och vred sig om i sin egen kallsvettning. Jag drömde inte utan snarare yrade.

Om Lasse Lagerbäck.

Om Syskonen.

Om den nya pjäsen.

Jag önskar att dagen tar slut fort och att jag kan sova gott inatt!

Tam taaataa taa taa taam

Hur firar man lämpligast in ett nytt år? Med att skriva en pjäs förstås! HA! Det är vad jag har gjort de senaste tre dagarna. Jag har skrivit som en lite lus. Så vips så har jag lyckats att slänga ur mig ett pjäsmanus. På två personer! Ja det är inte ännu en monolog, nej det är en dialog! Har jag inte också hittat en lämplig kvinna till motspelerska? Jo det har jag. Så nu stundar väl snart lite mer hårt arbete... misstänker jag.

HÄRLIGT!

Jag har köpt vinterskor också. Så jag inte ska frysa. Bra va? 

Nyår var en märklig historia där jag mötte upp lottie i djursholm och åt middag med hennes vänner. Alla satt VÄLDIGT uppklädda och jag satt och såg prydlig ut. På sin höjd. God mat och trevlig stämning. Jag börjar låta fjantigt vuxen. Sedan gick vi vidare till en fest där det fanns ännu mer uppklädda människor som jag inte kände men jag hade det trevligt ändå. Det var varken skandaler eller tråkigt. Det var precis vad jag behövde. Lotties soffa var också väldigt skön men hennes föräldrar hade slängt upp sju kort var på henne och hennes bror som tittade ner på en. Lite obehagligt. Som om de anklagade mig för nått.
Just ja det var för nyårs kvällen som jag kom på att jag borde nog köpa vinterskor. För jag lämnade hemmet i kavaj. Hahah utan jacka mitt i vintern. Mamma skulle få hjärtsvikt.  På fötterna hade jag tygskor. Härligt tompa. På natten kom det en rejäl dimp snö som töade innan den landat och allt blev till en våt soppa som man klafsade omkring i. Men av någon outgrundlig anlending ´så är jag fortfarande frisk. 

Livet är märkligt. 

RSS 2.0