Östersund, Falun och Oslo igen...

Cirkusen är i full gång och jag tror att jag är överallt hela tiden.

Har varit en vecka i "Östersund" och spelat bygdespel. Jag skriver "Östersund" eftersom det var det de sa när de frågade om jag ville vara med. Sanningen var att det låg i Alsen. Sex mil därifrån. Det är som att lura en skåning att spela i Borlänge och sedan släpa ut honom till Tänger. I vilket fall var det väldigt roligt och en smula surrealistiskt att få chansen att spela med dem igen. Vi fick fint motagande och spelade fiol och drack öl. Jag har bilder men sitter i Oslo just nu.

Oslo ja. Jepp man är ju här igen och slant direkt med kontokortet. Måste fan i mig låsa in det någonstans. Ska se Mamma Mia ikväll med Elin. Så jag kommer väl hoppa omkring på Akkersbrygge och sjunga halsen blodig till abba sånger.

Nästa helg den 26 och 27 blir det åka av i Falun när jag släpar upp Nina och drar av två föreställningar till av Lek. Kom och titta vet ja! Det blir på Nisserska kl 20.00 med reservation för eventuella tid-ändringar. Skratta lite och grina lite och ta en öl med mig sen.

Matti min kiwi-liknande bror har nu flugit till Taihland och sällar sig nu till den ganska raskt växande skara människor som lämnar sthlm och som av en slump jag brukar umgås med. Jag har tydligen den effekten på människor.

Har försökt att fiska lite men jag är fan bet på det. Fick lite småfisk i Dahlstuga med Ida men Klockarnässjön gapar tom.

Började även klippa granhäcken. Den ska jag fan i mig göra klar också. Även om mor min tvivlar på detta.

jag har den effekten på människor...

puss

Vilken jäkla start på semestern!!

Hemma! Men inte för speciellt länge... Nej nu stundar ett väldans flängande fram och tillbaka i sveriges land. Dock inte så intressant just nu som de dagar som precis har förflutit.

Man har ju flanerat i Oslo med Elin och jag vet att jag aldrig har skrivit något om min civlistatus i min blogg. Så för folk som läser denna blogg och inte vet vem Elin är så kan jag bara säga att den kvinnan är mitt förflutna och min frammtid. Just nu är hon även i mitt nu, dock i Oslo men vem räknar egentligen?

Vad har vi gjort då? Jag har köpt en helt ny garderob. Inte möbeln utan kläderna som skall vara däruti. Mycket vackra plagg som tyvärr hade norska prislappar. Något jag kom underfund med lite senare.. Men det är skönt att säga, för en jävla gångs skull, att det inte drabbade en fattig.

I tisdags var vi och åt i den hotellrestaurangen som Elin jobbar i. Det är fem fucking stjärnor på den babyn. Jag har aldrig ätit så mycket och druckit den samma mängd. Det var vin, drinkar och champange som sköljde ner havsaborren, pilgrimsmusslorna, innanlåret av oxen, med fucking mera. haha det var sinnessjukt. Fem förrätter och två huvdrätter innan den enorma efterrätten. Efter det satt jag med min nyflamberade konjak med liten dutt av absint och bär, och bara njöt. Jag kallade alla mina människor omkring mig för "borgar brackor" och viftade häftigt med min monockel. Det kom fram en liten märklig central europe till Elin och bad om hennes auotgraf. De trodde hon sjöng schlager. 

HA!Ja.. det blev kanske lite väl mycket av det goda. Men va fan! Ska man förlusta sig så ska man väl förlusta sig. 

Over and out.

 


RSS 2.0