Äntligen...

Internetet är hemma. Det fungerar och återigen surfar jag på it-vågen. Har varit lite klent med uppdateringar här men det ska jag råda bot på nu. 

Vill ju inte säga att jag i mitt förra inlägg sa att det skulle bli tyskland - spanien i en final. Men det sa jag.

Allt har hänt sedan sist igen och det känns inte riktigt intressant att beta av allt utan vi tar det som det kommer härifrån nu. 

Smiter till Oslo på lördag för att träffa elin och idag gör jag min sista dag på jobbet innan semester! Yeeehuuu!!! Semestern blir ett virrvarr av östersund, oslo, falun och stockholm. Låter lite slitsamt faktiskt men vem fan gillar att ha långtråkigt egentligen?

Det kommer bli föreställningar och galna upptåg med sidkicken isak. Känns skönt att vara tillbaka.

Ps Anna... du är den sämsta uppdateraren. Jag hade en liten svacka bara. Men det gör inget för jag har fortfarande dåligt samvete för att jag råka utelämna dig från vår syskonskara i midsommras. Så med hela världen som vittne: förlåt.  

300 stolar senare

De har varit lite min förbannelse ett tag på jobbet. Jag var med och hämtade dem till en bal, jag fick lov att flytta runt dem och idag var jag med och gav tillbaka dem. Lite som att bli av med en tung och dryg vän. Man kommer faktiskt till insikt i mellan åt att det är fan skönt att lyfta lite tungt ibland. Sånt där jordnära och ganska primitivt arbete.

Me tarzan. Me lyfta.

Inget internet i lägenheten än... komentarer överflödiga. Jag är arg.

Har bränt sönder axlarna lite grann så det gör ont när jag torkar mig med en handduk. På axlarna alltså. Har därför börjat att springa runt i lägenheten och lufttorka något som uppskattas sådär av min Isak. Nej nu ljög jag faktiskt jag skulle aldrig springa omkring och lufttorka... för han skulle säkert vilja att jag gjorde det.

Känns lite sentimentalt att umgås med mattiponken då han smiter till Asien för att bygga vidare på sin karriär som dataspelsutvecklare. Startar eget minsann. Men det gör iof att jag måste åka dit och våldgästa. Väldigt roligt.

Missar studenten i Falun till helgen för jag måste jobba, toktrist. Men Smiter upp till midsommar om allt bara löser sig som det ska. Saknar hemmaplan nu. Var längesedan man var dit. Sist jag var där var det snöstorm, även om det ändå var i maj.

Just nu har jag mina sverige kallingar, min sverige t-shirt och min sverige mössa. Det är avspark snart så fort som spaninen har smiskat klart ryssarna. Jag hade nog tippat spanien - holland i en final men det går ju inte nu.. så.. spanien - tyskland säger jag.

Daniel Andersson spelar från start. Jag var tvungen att ringa Micke och Ida och höra deras kommentarer. Micke i synnerhet kan ta dessa saker väldigt hårt. Om han mötte Lagerbäck på öppen gata så vet jag inte vad han skulle göra.

Välkommen tillbaka Elin.

Puss

allt

Vad har hänt sedan sist frågar ni? Jag svarar: allt. Eftersom jag ännu inte har något internet så är min åtkomlighet till detta forum EXTREMT begränsat. Vilket i sin tur har medfött att jag inte kan blogga. Om jag inte bloggar finns det risk att folk tror att jag är död.

Ergo: jag bloggar alltså finns jag.

Snabba nyheter: blivit av med jobbdator(stulen), fått säng, haft jobbfest på tyrol, Lottie har fyllt år, har sett Sverige få pisk mot Ukraina på Rådsunda, har bränt mig i solen när jag såg att Sverige fick pisk mot Ukraina på Råsunda.

Jag vet inte i vilken tråd jag ska börja tråckla... Om allting löser sig så ska jag få internet kanske den här veckan men jag gissar på ett fett: fuck no. Så det kommer nog nästa vecka istället.

Jag är utan skägg och har klippt mig, jag ser tio år yngre ut. Alltså som en trettonåring. Killen som klippte mig höll i två saxar i samma hand... samtidigit. Läskig kille.

Får skriva mer om mer när jag har en dator, hoppas några av er orkar vänta tills dess!

annars får jag skriva till mig själv, det är helt okej det med.


RSS 2.0