Smaken av spya

Jupp gick åt helvete igen. Härligt. Så då tänker ni förstås att han åkte hem och tog hand om sig...

Jag sitter i fast i Lundhelvete och kommer iväg tidigast med ett tåg 23.23 som är framme 0600 imorgon. Jag har missat ALLT annat. Med väldigt få sekunder oxå.

Så när ni nu tänker att det är synd om honom... låt mig då kläcka det roligaste av allt. Jag är av med kontokortet. Det är borta. Jag har ringt och spärrat det. Kul va? Kan ta FEM dagar innan jag får ett nytt. Tills dess har han (jag) åttio spänn på fickan.

Jag måste hem och lugna ner mig. Men det här är fan obetalbart. Tänk er att detta inlägg skrivs från en 7eleven i Lund. LUND!!!

Jag som hade mina tur kallingar på mig...

Vi ses...

Jaha jag antar att det här är hejdå på ett tag nu. Lite pirrigt måste jag säga. Vi får se hur länge jag blir borta men så länge som ni inte hör nått så är det bra antar jag.


Malmö here I come!!!!!


Sista dagen på jobbet...

Jupp stämplade precis ut som personlig ass för sista gången. Det var lite jobbigt kan jag minst säga. Vi hann komma varandra bra nära innan det var dags att gå skillda vägar. Men det finns sätt att hålla kontakten. Jag tänker inte rymma! Så lätt blir han inte av med mig!

Cissi Forss hänger överallt i tunnelbanan vid centralstationen! Vilka Jäkla snygga bilder!! Blev sen till jobbet pga dem i torsdags!

Långfredag igår med en massa traditioner som avverkades runt om i landet. Nina som jag spelar med kom nog med den märkligaste traditionen... hon hävdade att den varelse som gömde påskäggen inte alls var påskharen... nej på öland så är det TRANAN! Inte påsktranan heller... nej en vanlig jävel! Hon hävdade även att alla tyckte och trodde såhär på öland... och att påskharen fanns den med men den bara VÄRPTE äggen... herregud...

Här hemma blev det Janssonsfrestelse med en frestande Jansson i spetsen. Imorgon ska vi spela in en liten film.

Puss på er


Henka 35

Jag fick tag på bror min via telefon när han var och shoppade på en av de stora matvaruhusen(svalan) i Falun med sin son. Ett litet grattis hann jag klämma in. Men det verkade vara fullt upp, tacka fan för det om man försöker parkera, handla och vakta unge medan man talar med sin dryge bror. Fick snacka lite med Tor och agera barnvakt i några minuter. Men han ledsnar ganska tvärt och kan avbryta en mitt i en mening med ett "hej då" och sedan har han gett ifrån sig luren och tagit riktning mot något betydligt mer intressant och stimulerande.

Tänk om man kunde göra så bara avbryta någo... "hejdå" 

Jättetidigt

Gud jag tvättar just nu... Kom hem från jobbet vid halv tolv igår och hade tvättid idag kl 07.00... Inte mycket ledighet eller tid att göra något annat nu inte. Fredag och söndag är mina dagar. Då ska jag varva ner och sedan fokusera på nästa tisdag. Dagen då scenskolan exploderar i ansiktet igen.

Malmmööö

Hade audition för filmen i tisdags det kom en klump människor och jag fick sitta på andra sidan bordet och vara dommaren för en gångs skull. Gjorde lite små improvisationer med dem, var väldigt roligt. Men det var bara tjejer som kom... så igår satt jag med manuset och skrev om det så att alla roller istället spelas av tjejer. Kan bli roligt, ett litet exprement.

Tror jag drog igång larmet på jobbet igår kväll oxå... jaja lite svinn får de räkna med.

Jag ska plocka med kameran någon dag så ni får se mitt kontor/blackbox, det känns lite sjukt att jag har det där till förfogande. Men nu ska allt det där ur mitt huvud för ett litet tag framöver! Istället in med:

Malmmööö

Leksand för i helvete, skärp till er nu, det är kvalserien som räknas! Nu ska ni upp! Fattar ni det? 

Grattis Isak 24

shushi

Jupp han fyllde år i lördags och fick för sig att ha ett japanskt tema med rå fisk på menyn... Jag som trodde att jag vant mig vid denna lite makabra smak fick en chock när fisk helvetet vände sig i magen på mig och var på väg upp igen. Men som tur var så hade vi lite snabbnudlar och tonfisk hemma så jag klarade mig bra ändå!

Svinade på lite grann och sedan ut på debaser medis, man har ju aldrig svängt sin lilla rumpa där förrut så det var roligt. Min kära vän carro var där med lilla syster! Mycket roligt!

Söndagen var verkligen bakisdag men vi städade lägenheten och jag var i väg och tränade med nina... även om hon hade nackspärr så vi tog det mest administrativt så gick det fint. Klämde en pizza och en wallanderfilm också. Precis som man ska göra när ruset har lite svårt att lämna kroppen.

Jaja ny vecka, nya äventyr...

födelsedagsbarn

puss 

Kolla här!

Jag och Isak gjorde en film förra vintern som vi har haft problem att få ljudsatt. Den ska nämligen vara utan tal med bara musik i bakgrunden...

Så nu ligger den uppe på You Tube med en uppmaning till någon att knopa ihop nått och skicka iväg till Isak så använder vi den musiken! Se filmen här http://www.youtube.com/watch?v=eHA32XvhXuc 

Annars lite kort: ny lägenhet i princip helt klar i bagarmossen.
                             filmmanuset är klart.
                             papperna är ivägskickade till malmö.
                             min mors hemgjorda lingonsylt är det bästa som har hänt mitt kylskåp på evigheter
                             Tängertull, bygdespelet i Enviken, lever och det blir turné till jämtland i sommar!
                             jag missar min syster med man till påsk men ser dem till slutet på april, jättetråkigt....

Lev väl

Patrick Ekwall

Jag och Nina har lärt oss att dyrka våra manus. Hedra din mor och ditt manus som bibeln säger. Skulle den nu INTE säga det så borde den göra det. Finns det någon man kan ringa för att få saker omskrivna i den boken?

heligamanus

Manus... - m-anus en manlig analöppning, kanske. Jag tror sällan på slumpen.

Ni förstår att Mars är som ett maratonlopp. Man springer och springer tillsdess att svetten lackar och blodådrorna pressar sig fram mellan kött och fett. Så fort du sprungit en raksträcka så visar det sig att runt nästa hörn finns en likadann. Jag känner att jag trampar vatten tillsammans med fyrtio 200kg damer och att vågorna från dessa bjässar sveper över min magra kropp och jag sjunker lite för varje ny gång som vattengympaledaren ber alla att plaska allt vad de kan. Disoreinterad och trött.

I April är det återigen dags att sammanfatta och få ersätting. Blir det ytterliggare stolpträffar eller ska en bolljävel äntligen leta sig in snart?

Men tillsdess känner jag mig lite som Patrick Ekwall på en handbollsmatch. Försiktigt stryker jag omkring bakom ombytarbänken och komenterar och ser på. Inte nyttig, inte riktigt med och lite dryg.

Pension

Gjorde någon pensiongrejs på internet. Visade sig att om allt forstätter som nu så får jag typ... 18000 i pension. Haha det blir inte så mycket oxfilé på ålderns höst alltså.

Beställde flygbiljett till malmö igår. Missade de über billiga priserna med ett par timmar typ... jaja fehundra pix var ändå billigare än att ta tåget. Nu JÄVLAR ska jag komma in! Det är alldeles för dyrt att hålla på och söka.

Fick höra att jag är väldigt ofta online igår... mmh.. har man försakat allt annat liv? Jag tror inte det. Men det finns något väldigt avkopplande att sjunka in i cybervärlden när dagen är nästan slut eller precis har börjat. Som att passa ett husdjur lite grann.

För det är ju inte direkt som att jag har långtråkigt just nu.


Jag kom på mig själv med en liten textrad jag skrev för ett par år sedan:

"Genom att prestera mera
jag väljer att själsligt placera
en bomb vid mitt hjärta och sedan aptera"

Men samtidigt... hur kan man låta bli? 


Jobbajobbajobbajobba

Helgen var tjo och tjim med kändisar från norr. Ida bjöd varmt in mig till sin boning och jag fick även möta en liten Enlöf. Mikke det aset hade smitit söderut när jag dök upp så det får bli en annan gång. Hann även med att träffa brorson, klappa lamm, äta hembakad semla, missa tåget och få en burk hemgjord lingonsylt. 

BOJAR!!!!


Mycket jobb nu. Sex dagar i veckan är det jobbjobb och resten plus några av dem är repetionsjobb. Runt omkring det så ska det hinnas med att klämma in scenskolan oxå. Mars alltså...

Jobbajobbajobba

Innan scenskolan ska jag helst ha skrivit ett filmmanus och castat skiten....


jobbajobbajobba

Men det är väldigt inspirerande!


RSS 2.0