medeltiden....

Utan säng och internet... utan bestick... utan duschdrapperi...


Man är mitt i en flytt. Bagarmossen är min nya hemort och emågatan min adress. Annars så är det ungefär lika kaotiskt som vanligt. Jobbar 13dagar i sträck sammtidigt som man försöker aklimatisera sig, det går väl lite sådär just nu men det löser sig med tiden. Sommaren börjar rasa på vilket är en skön kontrast mot den snöstorm jag upplevde i enviken i helgen. Såg ut som en surrealisktisk film.

Var där uppe och repade inför den kommande östersund turnén med tänger tull sammt åt mängder av mammas mat och sov och sov och sov. Spelade lite sällskap spel med the original gang oxå. Tlefligt.

Ledsen om mina inlägg blir lite snålare ett tag framöver men internetet är påväg!!

Förhoppningsvis sängen oxå.

Det är mycket nytt och litet gammalt nu. Visst är det alltid roligt när man blir oväntat överraskad?

Eftersnack...

Mmm blir lite sparsmakat igen. Helgen är förbi med allt vad det innebär. Föreställningen blev mycket lyckad och allt slitgöra gav utdelning. Tyvärr är man lika duktig att ragga publik som en gurka är på att sjunga. Producent-rollen blev en för mycket och även om det var mycket folk på premiären så glesnade det ur något dagen efter. Så vad göra nu? Den måste vidare. Den måste spelas mer. Men med lite hjälp.

Tack och åter tack till alla som hjälpt till!!

Nina you are the man, eller tja du är ju kvinna, eller det är ju vad de påstår jag tvivlar iof. Nej men skämt och sido så har det varit fantastiskt roligt att jobba med dig.

Nu sitter jag i en lägenhet som liknar en nysprängd bunker från andra världskriget. Jag håller på att flytta. Sommaren kryper närmre och med den, den ständiga känslan av förändring. Allting ska alltid hända på sommaren den månad som man skulle kunna ägna sig mest åt att inte göra nått.

jaja vi får väl se vad som händer den här sommaren... 

Tick tack

Sitter på jobbet och slänger iväg några korta rader... Börjar bli bra nervös nu. Vaknade i natt med näsblod, det brukar vara ett rätt hårt tecken på trötthet. 

  

Snart brakar helvetet loss.

Föreställer en föreställning!!!

Scenografin är på plats. De sista repen under repetetion. Rollen ligger i kroppen och sakta börjar publiken att strömma till...

Se till att bli en av dem! Boka på thomasochnina@hotmail.com eller ring 073 810 11 62.

Nerverna är spännda och blodet tar märkliga och krampliknande vägar genom kroppen. Vad ska jag säga? Det ligger något helt klart i luften. Så mycket som ligger och guppar i vassen. Förrut kunde jag alltid stå själv för vad jag skrev. Nu måste även Nina göra det... En väldigt läskig känsla. Är det tillräckligt bra?

Det visar sig... på lördag. Helvete nu kräktes jag upp en lunga. Vänta lite så ska jag lägga den i en tupperware låda.

humdidumdidumddmdiudumd....

Så ja. Man klarar sig med en lunga har jag hört. Det var ju inte som att jag tänkte bli operasångare ändå!

Nu ska jag vila lite. Kom och Lek. med mig i helgen. Det kommer bli skoj!
puss 

Lek.

affeNorgebilder

alla

knarkbjörnmedsyster

misse

kareoke

image192

RSS 2.0