Jente

Jag tror att jag håller på att förvandlas till en Jente. I måndags hade jag en bakismåndag med Elin, Madsine och Rebecka. Det var väldigt lite testostron, mera titta på sex and the city och dricka mango smoothis. Väldigt trevligt dock! Har haft en liten människochock då jag faktiskt talar med andra än mig själv.

Idag har jag varit på spinning. OCH(!) jag gillade det. Det är landet, det milt klor smaksatta vattnet, den infantila stavningen, den rinniga filen, oviljan att ta hänsyn till att flera går på trottoaren, låta folk gå av trikken innan de kliver på. 

Nått är det, nått som förvandlar mig till en, åtminstone tight, jente...  

Jag är god.

En sann medmänniska lyssnar på de som talar och jag har beslutat mig för att ändra stjärtbilden, men det kanske dröjer några dagar eftersom den måste ersättas med något minst lika bra.

Så då sitter man i Oslo med ett huvud som känns som en stor tunn påse fylld av vatten. Vi var ut igår tillsammans med Elins umgängeskrets vilket bara består utav restaurangmänniskor - inget ont i det! Väldans trevliga är de, men det blir ju lätt att samtalen glider in på drinkblandningar, druvsorter och tja käk. Mycket av det goda blev det iaf, jag som i min iver att faktiskt möta människor valde bort sans och förnuft. 

Idag är dagen då det ska betalas. 

 

Jag har hittat photobooth på den här burken, roligt litet program. 

Saknar Sverige måste jag säga. Kom ihåg att gå ut på Juldagen alla hemvändare och se till att göra det på banken/magasinet, där kommer min håriga rumpa att skaka som en parkinsonsjuk med hicka.


Jag ignorerar  scenskolan till så stor del som möjligt men självfallet får ni reda på hur det går. Ia jag lovar att kontakta dig nästa gång jag är i Sverige och om jag inte minns helt fel så var väl inte julbaket förra året särkilt lyckat trots att jag var med...

Peace  out   

Stockholm

FA-AN va gött att återvända till sthlm. Detta är min lilla stad nuförtiden. Har hängt omkring här sedan söndags för att jag skulle göra scenskoleprov i måndags. Jag tänker inte säga hur det gick förrän jag får svaret. Så vänta till dec typ tio eller nått.

Annars har det varit mycket "hejsan längesedan man såg dig" -fikor. Ikväll ska jag plocka hem min bror som landar och flyttar till baka. Matti har man ju inte sett sedan juli eller nått. 

Nu ska jag vara lite modell med Nina och Isak. Fixa lite bilder till trupp gruppis!

SEEE YAAA 

En stor skylt senare...

Jag kan tycka att vissa saker är roliga. En del saker som jag skrattar fantastiskt gott åt förstår sig inte den breda massan på. Det beror inte på någon obalans i humoruniversum utan bara det att om man hela tiden jagar efter humorpoänger i allt så blir de små sakerna tillslut det som överraskar och underhåller. 

Så jag har sett en liten sak jag tycker är rolig här i Oslo. Egentligen en ganska stor sak.

KANSKE VÄRLDENS STÖRSTA JÄVLA SKYLT!!

Vet ni vad det står?

"Blindeforbund"

Jag dör... Det är så jävla roligt... Känns det inte som att någonstans så sitter det en pr kille och får väldigt mycket skäll? Jag menar borde de inte satsa sina pengar på något annat?

Det är som om de dövas riksförbund skulle uteslutande marknadsföra sig med radioreklam...

Norrmän, norrmän ett jävla rövarband

Första inlägget från landet i väst! Jag är installerad och just nu en smula demolerad. Har precis testat vad min kropp gick för i ett gym och upptäckt att den inte riktigt är där den borde vara. Den är lite bredvid.

Så vad annars... får be om ursäkt över att det är lite bildsnålt men Elin har ju slarvat bort minneskortet till min kamera någonstans i Kanada så det kommer bilder när det kommer antar jag. 

Jag har precis varit i Falun och kört stand up för första gången på riktigt! Fick vara med i tidningen och allt... http://www.dt.se/noje/article369990.ece  Det gick riktigt okej även om Janne såg lite orolig ut när jag stod bakom scenen och darrade som ett asplöv. Isak ska fan ha en eloge för att hålla i alla trådarna!

Gud min stackars kropp värker... Mina föräldrar är vid det här laget på Kanarieöarna. Kul för dem. Verkligen. Alla i min familj är snart på ett ställe där solen steker och vattnet svalkar.

Oslo grått, blött och kallt. Plus att folk snackar fan lite skumt alltså.

Men Elin finns ju här och det är något ingen annan stad kan tävla med. Bojaaar!     

Ja vad säger man?

Allting känns bara som en slutspurt på ett sprintlopp som har hållit mig upptagen alldeles för länge. Räknade någonstans att jag har jobbat 70 timmar denna vecka. Rott iland en stor konferens och haft filmpremiär. 

I fredags kom jag från jobbet lite tidigare så jag kunde åka hem och börja med bränningen av skivorna som ungdomarna skulle få i anslutning till filmen. Jag var hemma 23.54 och klockan 04.30 fick jag ut första exet som jag kände mig nöjd över. Sådär har det varit.

Sov på jobbet mellan tis och ons.

I måndags skulle jag vara ledig, slutade med att man jobbade i elva timmar.

Känns som att man har försummat ALLT. Allt utom jobbet. Hela tiden satt det i första rummet och bara låta allt runtomkring få en lite suddig ton, inte ointresserad - absolut inte - bara inte funnits kraft. Jag missade Idas födelsedag, ett faktum som gjorde sjukt ont. När en av mina absolut närmsta vänner fyller år och jag missar det... Sådant får inte hända. Det är de få människor runtomkring som man håller kvar nära som man måste vårda ömast. Ida jag ber om förlåtelse.

I morgon bär flyttlasset till Oslo, lite läskigt men mest kul. Har längtat febrilt efter det där lilla irrvädret i väst. Elin får kanske lov att anställa mig som diskplockare. Haha inte så stor skillnad från verkligheten...

Fén är officiellt död. Men han gjorde det värdigt så det är lugnt. 

I onsdags fick Vallentunas polischef en brandsläckarpulver-dusch av mig, hoppas det går bort i tvätten för det var en väldans fin uniform... :)

Godnatt nu för sista gången på ett tag från Bagarmossen.

På torsdag kör jag stand -up på Harrys i Falun, kom och titta! Jag har aldrig gjort sånt där förr...

godnatt   

RSS 2.0