Läskig...


Schplutt

En fågel bajsade i mitt huvud igår. "Schplutt" sa det och man bad till herren att det var en vilsen vattendroppe som hade letat sig ner genom något moln denna regnfria dag. Handen fummlar i håret och redovisar snart en grönsvart smörja. Carro fick torka rent och hittade en liten bajskorv också. Den var nog lite hård i magen!

"Payback" är en sönder stilistiserad (mitt ord) noirfilm från over there med Mel Gibson i huvudrollen. Jag har hittat en directors cut på den filmen och... DET ÄR EN HELT ANNAN FILM! Sjukt. Efter lite forskning visar det sig att när regissören presenterade filmen för bolaget så drog de öronen åt sig, den var inte tillräckligt publikfriande och kommersielt gångbar. Så de slängde ner filmen i knät på gamle trotjänaren Mel som sköt om en massa scener och klippte om den fullständigt. Leta reda på directors cut, det är faktiskt helt plötsligt en riktigt skön liten rulle!

Läskigt när konstnärlig frihet sumpas bort i pengarnas land...Ny brunch idag, en vegitarisk variant som jag smsakade i mig tillsammans med Ia. Längesedan man träffar den lilla ivriga tussen från linghed. Riktigt trevligt och vi blev inte sura på varandra alls! 

Min syster blev inspirerad av min förra brunch men hon är en äcklig varelse... titta på hennes blogg får ni se:  http://utterix.blogg.se/2008/september/sa-sger-de-att-surstrmming-er-ekkelt.html Hon bloggar från norge så det står lite konstigt.

När vi ändå är inne på henne så minns jag att matti köpte en Jan Stenmark bok till henne som hon inte alls gillade. Jag tycker karln är väldigt rolig och jag tycker att  min syster är väldigt rolig så i min värld, precis som min bror resonerade så borde de gilla varandra! Men det blev inte så...


Hur kan man inte tycka att sånt här är kul? Ligger en bok i mitt och Isaks badrum som mer än en gång har fått mina fötter att domna då jag sitter kvar och läser för länge.

Elin skulle fått post av mig igår eller i förregår men det kommer inte fram. Hoppas på morgondagen annars skickar jag en brevbomb till norskaposten. En liten och harmlös förstås (om FRA skulle lyssna)


Mohhahaha
   

Träffar så sällan...


Bild från förra året.


Skitlänge mellan gångerna nu, något som inte uppskattas när man är som tröttast och klenast. Jag har verkligen hamnat på efterkälken när det gäller träning, det ska verkligen förbättras i grannlandet. Svällande biceps here I come!

Projekten fortlöper. Ska inhandla lite grejer nu i helgen till min monolog, har även fixat fotograf (Victor-Ninas pojkvän) som ska fixa lite promotion bilder. Sist jag och han lekte blev det ju nakenbilder så det här kan ju gå hursomhelst.

Eftersom jag ska spela: Fé.

Jupp en liten smakbit att nafsa i.

Träffade Farao idag hos Carro som blev förtvivlad när han hörde att Enlöf hade skaffat barn. Han låter hälsa att skulle Daniel någonsin ledsna på familjelivet så finns en stor varm faraofamn att vänta i sthlm.

Mikke - hoppas du får jobbet på glitter. Det har liksom alltid varit så... du.

Out

Elin om du har vägarna förbi så... jag kan laga lite mat kanske? Eller diska... Eller titta på iaf...

Helg på dig du!

Jobbat som en liten illbatting i helgen vilket betyder att allt annat liv blir liksom lite stiltje. Sen hur mycket jobb sen... uschan buschan. Nej det var mycket folk att hålla reda på för en kille som trots allt har lite socialfobi... Skönt att man har blivit av med stora delar av den iaf. Nuförtiden kan jag fråga mina medmänniskor på gatan om jag har en akut fråga som t.ex. vart är jag? Förrut ringde jag Matti som tog det via eniro och telefonlänk. 

Lite töntigt kanske.

Har skrivigt färdigt en ny monologe som har premiär om mindre än en månad! Svettigt värre för herr Eriksson! Mer info senare men den är väldigt speciell...Käkade brunch på Elverket igår som är en subteater till Dramaten. De har även en resaurang med världens fränaste brunch buffé! Efter man har smaskat i sig sin första tallrik så plockar man en ny och ställer sig och gör sina egna frasvåfflor! Jag och Isak åt tills morgonen blev dag och dagen började lida mot kväll. Perfekt sätt att spendera veckans enda lediga dag. Obs lägg märke till kräftorna!!

I lumpen hette jag ass-less. Det här är min revansch!!!  

Lillebror

är ute i världen och ränner. Följ hans rännande på hans resedagbok nedanför:

http://www.resdagboken.se/Default.aspx?documentId=3&userId=154663&section=blog&entryId=1841614&journeyId=313227


Storebror är också i världen och ränner. Matti alltså. Men han för NOLL resultat återgivning på nätet. Väldigt frustrerande. Enda gångerna man hör av honom är när man är inloggad samtidigt på msn.

Min hals strular liiiiite. Tror det kommer lösa sig idag - slemproppen alltså. Jobbar i tolv timmar så det måste bli bättre.

Ska dricka te och duscha varmt. Samt köpa Bafucin. Bafucin is tha shit!!


Tror rumpan kommer stanna kvar ett tag. Sug i er den bara. Eller ja ni förstår.

Funderar

Sitter och funderar lite. Läste i City om en 25åring som våldförtsig på en massa barn i Vallentuna ålder 10-14.

Är det inte lite märkligt att man har vuxit ifrån offerrollen och istället för att oroa sig för äckliga män så är man rädd att någon man känner och håller av ska visa sig vara äcklet i fråga. Sjukt.

Sitter och blädrar bland texterna man ska välja inför scenskolan till sthlm.

Känns märkligt tomt att bläddra i dem.

Gratis öl på Berns och lingon i Enviken

Jupp tyget i byxan höll fint under Veronica Maggio. Eftersom det var ett gratis clubbgig så gjorde hon fyra låtar... lite trist. Men de var jäkligt bra. Fumlade omkring rätt duktigt där inne, något man kände dagen efter då Ida ville ha hjälp att flytta STORA TUNGA möbler. Slutade med att vi rullade en garderob ut på gården. Rullade är farligt nära sanningen. Utgång Sedan på Harrys och förfesten innan så blev det en snaps av Idas sjuka Kroatiska dryck som smakar som dammig leksak!Söndagen gick åt att plocka lingon, vitja kräftmjärdar(noll lycka) och plocka upp bryggan. För drygt en månad sedan badade man där men nu var vattnet domnande kallt. Tragikst. Hösten är så... förruttnande.
 

Sedan fick man ju tillfälle att äntligen titta på den där lilla saken som Daniel och Sofia klämt ut.

Efter lite tjat fick också Thomas hålla. Även om Ester såg läskigt misstänksam ut.


happ så var man en hund.

http://www.bulldoginformation.com/Tosa-inu.htmlfotnot: Mina syskon kallar mig alltid för Tosa. Inte Trosa och inte Tosca. Tosa.


Lite byxa i stjärten.

Mnjo... Jag har hängslen idag. Lite ovan att tissla omkring i denna typ av klädesaccesoar. Kan man ha dem för hårt spända? Ibland när jag rör mig så känns det som att få en kallsup av tyg i stjärten.

Ska det vara så?

Jag har klätt upp mig för jag ska tydligen titta på Veronica Maggio ikväll... Fröken Forss hade någon idé. 

Imorgon shopping med Wille sedan Falun för lite utgång på Harrys(BOYAAAR!!) sedan titta på bebis i enviken följt av besöka föräldrar och kanske ta kräftor? Återkommer med mer...

Kiss
(som i engelskans ord för kyss - inte svenskans för urin) 

Idag dör vi allihop...

kanske.

Ja lite väl dramatiskt kanske men de har ju faktiskt slagit igång partikelacceleratorn på Cern där de ska leta efter Higgings partikel eller mörk materia. Det som krävs för att universum ska ha kunnat uppkommit från en big bang. Alltså energi som omvandlas till materia. Hittils har man aldrig stött på sånt - man har bara antagit att den måste finnas för att hans spricker hela konceptet.

För att få tag på den här lilla partikeln så slungas det iväg protoner i denna 27km långa maskin åt två håll så att de sen ska krocka (de tar någon månad). I den kollisonen blir det små big bangs och då ska man kunna få se mörk materia.

Problemet är att det finns forskare som varnar (precis som i vilken schysst sci fi rulle som helst) att detta kan medföra uppkomsten av svarta hål som kommer att sluka jorden.

jupp

Vissa har gått så långt att anmält dem till europadomstolen samt i USA med motiveringen att den kan döda oss alla.

creeeepy haha

Nya bond...... känn snålvattnet rinna. Lite youtube har väl ingen dött av?

PAPPA ENLÖF!!Bebisen är utklämd! Grattis Daniel och Sofia till er flicka!!! Ska så fort jag bara kan få tag på fler personer i denna konstellation än bara grabben ovanför!

Radiotjänst

 

Kul men fejk. Plus att jag brukade simma där i den där gölen. Den ligger i solna.

Det här är humor

http://www.youtube.com/watch?v=xLTtm3cC7Es

Lite förändring

Jaajajajaja.... det var lite överdrivet med stjärtbilden. Den plus profilbilden är tagna av Victor Blomdahl (Ninas boyfriend). Det här är en... eh... test. För att slippa den gamla retrobakgrunden som alla har. Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jag ska ta bort stjärten snart. Snart. 

Ibland...

så vill man bara stå naken i lägenheten och sjunga med till Queens: "Don´t stop me now" på max volym

så vill man ha en förklaring varför det står en orange ensam liten pudel på folkkungatan

och veta varför den är orange

så funderar man över små saker i vardagen som t.ex.  att när en nedfälld bom längs roslagsbanan ska till att lyftas så finns det ett litet glapp, ett tomrum, innan någon liten motor drar igång och vevar upp den - jag tycker att just i det glappet så ser det ut som att bommen drar ett litet andetag. Som om den samlade sig innan den åker upp igen.

så tycker man att det känns märkligt att se chippen handla skärp på grandpa när han borde vara skadad någonstans i arabien

så känns det rätt gött att faktiskt börja göra någon nytta nu när jag ska börja ge pengar till läkare utan gränser

så är det befriande att veta att man får besök på måndag morgon 


Flänghelg

Fläng är ett uttryck som jag är väldigt förtjust i. Jag är inte helt säker om det är särskilt utbrett i den här delen av välden men de skogar jag härstammar från betyder det ungefär "att vara lite här och där - fram och tillbaka- över ytan" Min tolkning iaf.

Helgen var en typsik flänghelg. På lördagen spelade jag och Nina Lek. på manifestival vid odenplan, pygméteatern. Väldans roligt och mycket folk. Jag gick upp 06.00 på morgonen och kom hem till sängen 05.35 dagen därpå. Schvettig! 

Lördagen flängde jag upp till Dalarna och såg Arn2 med Ida och filip. Precis som förra gången så finns det stunder som man vill springa fram till regissören och skrika "VA FAN GÖR DU??!!" eller bara sätta en högaffel i buken på de hundarna som skrev manus eller hindra redigeraren från att YTTERLIGGARE 200ggr låta oss se saker i slow motion. 

Ibland undrade jag om inte filmen skulle vara en hel timme kortare om man tog bort all slow mo.

Men va fan. Den ÄR mysig. Den ÄR riktigt mysig. Sådär som att man hoppas på en tradition att visa den vid Jul varje år. Det blir så härligt "försvennat" när Arn får en fin mantel och visar upp den för åskådarna som, istället för ett helylle amerikanskt "Wow!", utbrister i ett "Uuj!". 

Så fint. Expressen gav den en fyra och tyckte den var "knivstark", jag - som antagligen aldrig får jobba på en tidning eftersom jag inte kan koppla metaforen och symboliken i tesen "stark som en kniv" -  ger den istället tre övergödda bukfeta goter av fem möjliga!

Hammarhett Arn! 

Dagen efter (måndag) tog jag och Ida en tur på stadens gator och fick sällskap av min lillebror som ska se sig om i den vida världen på onsdag. Han påbörjar då sin Jordenrunt tripp. Kanske kan länka till hans resedagbok lite senare när han börjar flänga lite mer. Hann även träffa far men inte mor vilket jag känner mörkaste skuld över och ska kompensera snarast. Såg "3:10 to yuma" najs fim. Handlar om cowboysar som ska resa långt med skurk så de flänger över prärien. Christian Bale är riktigt bra i den och börjar mogna till en av mina stora favvisar där i landet som påstår att drömmarna skapas just där.

Skulle vara trevligt om man kunde åka till Oslo någon gång - eller åtminstone släpa hit den! Elin alltså.

tchüss!  

RSS 2.0