Död?

Nej men frånvarande... Borde göra ett jätteinlägg för att kompensera, men det finns inget internet i lägenheten så jag hinner inte nu. Det blir sen bilder från bilsemester och lite om sista veckan i sthlm.
Men först: jag är nu malmöit! Idag har jag snickrat ihop en möbel som tog typ 2-3 timmar. Helt sjukt. Det var IKEAS värsta fuskbygge hittills. Eftersom jag är kung så kan det inte berott på okunskap! Ska visa bilder på det med.
I morgon är det min första dag på scenskolan. Ännu är det inte nervositet som bubblar inom mig, det är snarare en iver som brinner.
Mer om det sen med... men jag kan säga att det känns bra nu. Det känns bra.

Smiter

Jag smiter till GÖTEBORG!!!

Ska bilsemestra med Micke lite grann. Upp och ner för västkusten. 

Först ska jag förbi Motala och giga lite!

Ingen reklamfilm än...

Har sålt min själ...

Vad då tänker ni? Har han gjort reklam? Ja.

I söndags så spelade jag in reklamfilm för första gången. Det var en liten anspråkslös grej som kommer på onsdag (jag lovar att länka om den blir bra) den ska bara gå på internet. 
Hade väldigt roligt när jag gjorde den så om det känns rätt fler gånger så kan jag nog göra lite sånt där också.


I torsdags körde jag på Lasse i Parken, stand up. Jag körde i 10min och var näst sist, innan Betnér. Jävligt coolt. Det roliga var att det gick verkligen bra också. En behövlig urladdning som ger en ordentlig mersmak i munnen.
Måste nog fortsätta med stand up i Malmö. Aron tyckte jag verkade alldeles för intressant för att slösa bort på skådespeleri. Jag tar det som en komplimang, tror jag.
Fåglar som sjöng.


Det som skulle bli en öl med Robban utvecklades till en utgång på debaser och betydligt fler öl. Men det var ju nästan tjugo grader varmt när klockan var tre! Man ville inte gå hem...

När man väl gjorde det så var det till tonerna av fågelsång. Stackars sönderskrikna fåglar som försöker väcka kreti och pleti - och så kommer jag där, ger dem ett finger, och begraver mig själv i min säng. Det måste kännas otacksamt. 

Träffade bland annat Grete ute som hade varit och provat kläder på Svt... och där bland kostymer så satt en trött liten herre från förr och tog igen sig. Eller är han pensionerad?

Jag tyckte att det var en ganska ensam gestalt hon visade mig och slogs av nostalgi. Så jag tog bilden för att kunna dela med den till er.

Undrar vad som hände med snigel och hugo...

Varma dagar inomhus

Solen steker i sthlm men alla jag känner är inte här. Haha trist för mig. Har ändå inte haft långtråkigt men med de temperaturer som hittills cirkulerat borde man ligga på en strand och flämtande försöka suga i sig de sista solstrålarna.
Annars blir det mest att man är inne tills skulden bankar på och man slänger på sig löpardojorna och kutar samvetet rent.

Ska göra ett ordentligt krafttag med mina kläder, måste sortera bort en massa. Så till er alla som någonsin gett mig ett klädesplagg, jag kanske väljer att slänga just det. För nu reser jag snart och tar bara med mig det jag verkligen gillar. 

No mercy. 


Hittade den här bilden: 


Det är en testbild inför fotograferingen som blev av till "räds ej det är bara en fé". Skum belysning som gör bilden väldigt "mjuk". Lite frän. Skriv en bok som alla läser,
ge pengar till ett institut.

Gör en sång som barnen sjunger,
när terminen tagit slut.

Sy upp en kollektion med kläder,
ge ditt namn åt ett gevär.

Va det extra i parfymen,
den som vackra kvinnor bär.

Säg ett ord som blir bevingat,
sätt en flagga på en topp.

Spring på under tre minuter,
ett 1500 meters lopp.

Korsa apor med kaniner,
få ett pris ur kungens hand.

Se till att skaffa några ungar,
eller sätt en värld i brand.


Vi kommer alltid att leva,
vi kommer aldrig att dö

Vi kommer alltid att leva,
vi kommer aldrig att dö

Vi kommer alltid att leva,
vi kommer aldrig att dö

Vi kommer alltid att leva,
vi kommer aldrig att dö

Vi kommer aldrig att dö

- Bo Kaspers Orkester 

Tillbaka i ESTOCKHOLMOOO

Ska iväg och köra stand up nu. Är bakis och klen. Nervös som en gris. 

Adrenalinet pumpar som en cyklist med adhd som försöker rädda ett däck från pyspunka under pågående tävling.

Skönt.


Har varit en väldigt rolig vecka i Dalarna. Igår hade jag och Ida gjort en fiskdam till förfesten med olika skumma påsar. En innehöll ett signerat kort från mig och en innehöll blodpudding. Det fanns några med dåliga grejer i också...


Nej nu är det dags att trampa upp på scenen igen, denna sjuka drog som aldrig kan sluta producera abstinens. Dags att stilla hungern lite. Rusnings timme. Om ett gott skratt förlänger livet så är jag övertygad att de skratt som jag eventuellt kommer frambringa i afton ser till att skickar människor i för tidig död.
Det finns inget gott i min humor
Bara svart tjära.

Ses på andra sidan.

RSS 2.0