Alltså...

På filmerna nedan. Se den översta först. Oavsett vad de står! Det är hemsidan som har fuckat upp!

Nytt avsnitt + helgalen festOm det står del 1 och del tjafs så skit i det. De fuckade up det på hemsidan. Avsnitt tre är redan inspelat och ligger nu under redigerings luppen.

Grisfest i helgen med det ÄKTA gamla gänget. Daniel var med ut - galet - och det blev dansa av tills de riktigt små timmarna blev i princip osynliga. Sedan hamnade jag i säng med en mörk skönhet... Daniel... jag hade kunnat göra betydligt sämre!! Haha hoppas inte att frugan hans tog illa upp. Nej men på riktigt ni, fantastiska fyran är ju ett måste i sthlm oxå. Ni får komma ner! 

Vad gör man annars? Jobbar och sliter kanske. Ska till IKEA antagligen. Blir väl ett special reportage, antar jag,

Ska för övrigt börja blogga för www.enviken.se vad det verkar. 

Puss   What?

Jag gick vidare i malmö... Prov tre nästa. Helt sjukt. Jag tränade på texterna i TVÅ DAGAR. Heeeelt sjukt. 


En dag i januari

Var på biologiska museet idag med Isak. Det är en massa uppstoppade djur i ett rum. Grejen med museet är att det är som en utställning i sig. Ingen har i princip rört en pinal sedan 1895. Så man tittar på museet som folk tittade förr. Lite fränt.

Har köpt en kalender och hårlera. Kalendern blev personlig och kan bli riktigt snygg - återkommer när jag fått tillbaka den från min pimpning. 

En form är satt till ett manus för truppgruppis som ska giga i slutet på mars. En liten pjäs på 45 min är det tänkt. Jag är förste dialogskrivare och skriver med hastigheten hos en överhettad bäver. Återkommer med info.

Liten fågel viskade att jag kanske måste kliva in som konferencier på nästa stand-up i Falun då Isak ska till the land over there. 
Den här nallen har enlöf till sitt barn. Jag skrattade så jag skrek och Daniel förstod ingenting. Så frågan kvarstår. Är det bara jag som tycker att nallen kanske ser lite... konstig... ut?


Annars så är livet ibland som en påse med gamla grejer och en ny bok. Jag började läsa på en gång. Tack.

out

Gott nytt år!

Det må vara ett tag sedan vi egentligen bytte år, men det fattades en bit innan det nya året kunde på riktigt hälsas välkomet. Nämligen att göra "Den ultimata listan för tjugohundraåtta (2008)".

Man kan likna detta vid en ritual som jag och Isak kläckte 2006. Det finns en mall med frågor som rör det gångna året och där man ska dela med sig om vad som hänt. Listan får en ny fråga varje år. 2006 fanns det 26 frågor och nu 2008 alltså 28. Frågorna sträcker sig från "bästa sommarminne", "årets hoppsan" till "årets uppraggningsförsök". Alla svaren är hemliga och så fort kvällen är till ända så rivs och slängs de.

Endast fyra kan delta i detta spektakel varje gång. Eftersom att redovisa alla frågorna tar lång tid. Drygt fyra timmar för fyra pers. I år var det jag, Isak, Ia och Nina.

I samband med det gör jag och Isak mat som får oss att framstå som lite mer gay än vad vi egentligen vill. Detta året blev det marinerade laxfiléer, potatisgratäng, romsås och sallad med granatäpple. Till efterrätt: hemma gjord pannacotta med granatäpple.

Till detta serverades folköl och en liten skumpa när tolvslaget närmade sig.

Trevligt. 

Tillbaka

Visst fan kom man till prov två! Lite stört faktiskt när man tänker att jag började med texterna i lördags... nåja jag kommer nog inte längre för prov två gick svalt men jag lärde mig en läxa och satsar helhjärtat mot Göteborg nu. 

Plus att jag lärde mig knyta slips! 

Sj suckers...

HAHAHA Efter en tuff budgivning på morgonen så lyckade jag få en biljett för 123kr. Inte så illa pinkat! Så jag sitter på tåget om en timme och är framme i malmö strax innan nio. Sen får vi se om skyddshelgonet Thalia kanske kan ha lite medlidande. Tyvärr så känner jag henne rätt väl och hon ger sällan något gratis. Så det får väl bli till att kriga lite i morgon. 

Here we go again...   

Malmö

Helt plötsligt så hade jag bestämt mig för att ändå åka ner och försöka. Efter att inte haft en vettig tanke kring scenskoleprov då allt annat hände runt omkring så kände jag att jag kanske borde röra lite på mig.

Så nu håller jag på att betta på tågbiljetter. Det blir nästan 1200 tur och retur till den där blåsiga jävla staden om man gör som sj vill. Jag försöker åka för femtio spänn. 

Folk spenderar månader med sina texter för att få dem bra - jag började går och söker på tisdag. Förvänta er inga mirakel. Men det skadar inte att försöka...

Lugn helg där jag köpt en rakapparat man kan använda i duschen. Har inte testat än dock... gillar mitt lilla skägg. Spelade poker och wii igår. Vann pokern vilket medförde att gårkvällen gick ekonomiskt plus minus noll. Fy fan vad jag längtar efter lön och lite penga - svängrum.

Ska bättra mig med bilder men min kamera saknar minneskort och tja... Sånt är livet. Tomt

Vi var helt överens och ingen var arg, en märklig känsla av total uppgivenhet. Istället för att gå i cirklar och göra illa varandra så klipps bandet. 

Livet är väl lustigt som får oss att må såhär och tvingar oss att känna oss maktlösa.  

Det enda som är kvar är en tom känsla i maggropen. Som om den var hungrig eller som om den sprungit maraton. 

Och man vaknar och man märker att det är en ny dag. Man märker att man hasar sig in i duschen och tvålar sig som vanligt. Allt är precis som tidigare - ingenting är som tidigare.  

Andra sidan

Det är med rätt nyvakna ögon som man blickar ut över kommande år. 2009 Står här i all sin prakt och blir säkert ett bra år. Om det är någonting historien har lärt oss så är det att vi aldrig lär oss nått av historien. Så därför kommer vi alla att, med all livserfarenhet tilltrots, gå omkring och göra samma misstag och lära oss samma läxor. Detta bidrar till att det inte är någon idé att oroa sig för besvär och hinder. De kommer komma - var så lugna - men det är de som gör allt det trevligare så mycket trevligare.

Jag har inte skrivit här på två veckor lite drygt. Av en slump råkar det vara så att när det är som mest som händer så finns det ingen tid att sitta ner och berätta.

Men Jul är ju Jul och ni kan väl gissa ganska mycket hur det gick. All träning jag la ner i Oslo är nu hopplöst förlorad på den syndaflod av mat som pressats ner i min mer och mer svällande buk. 
   Jag var tomte åt mantalios och fick då känna på varför alla pappor vill vara tomte. Det är ju lite som att vara agent! Klä ut sig och infiltrera sedan smita tillbaka innan någon upptäcker något. 

Nyårsdagen var antiklimax med en katastroffest anordnad av Banken på Magasinet. 1700pers och tio toaletter... suck... förköpta biljetter och ändå kö i dryga timmen... pust... garderob som havererade... stön... För att inte tala om hur jävla kallt det var den dagen!

Nyår var trevligt. Men det blir aldrig riktigt mer än bra på nyår. Den sista knorren fattas alltid... det är något som händer när klockan har slagit och man träder in i nya året. Det stagnerar lite och blir lite mättat. Var i säng vid tre och sov som en stock. Dagen efter var som om någon hade misstagit mitt huvud för en hammare och sedan spikat lister i ett dygn. 

Jag behöver inte ens dricka mycket för att känna så! 

Nu ropar min mor att jag ska äta så jag måste avsluta... återkommer!   

RSS 2.0