Midsommar!

Har haft en händelserik vecka.

Träffat halva nya klassen.

Blivit avtackad på jobbet.

Haft min sista kväll som ungdomscoach på NOVA.

Har firat midsommar med la familia.

Varit bartender.

Ja det har varit mycket skojsigt i en vecka. Vilket resulterar i sämre resultat på bloggen. Sommaren är å andra sidan inte ett ställa att vara allt för flitigt på under sommaren. Eller "sommaren" borde jag kanske säga. Vädret blir inte bättre än. Hoppas på nästa vecka nu. 

Jobbet börjar nu att bli ett avklarat kapitel vilket jag upplever med blandade känslor. Jag fick en fotopärm med lite bilder i från tiden på NOVA och blev lite tyst. Det händer inte så ofta.

Midsommar var trevligt. Vi var bara familjen denna gång och byggde lego och åt så vi mådde riktigt ångestilla. Som det brukar vara alltså.

På lördagen var jag bartender med Ida och Daniel på Idas systers kompis 30års kalajs som hon hade med tre till. Kände inte en käft där men det var väldigt roligt att bara umgås med Ida och Daniel. Det är så sällan nuförtiden. Men vissa människor spelar det ingen roll hur längesedan det var sist. Man bara plockar upp där man slutade och fortsätter. Fina människor.

Nu ger jag mig ut i en vecka som kolloledare tillsammans med ungdomar från Vallentuna och går av nätet så att säga. Alltså inget internet på en vecka. Kan vara nyttigt för mig.

Kanske för mycket att skriva men... kanske en lägenhet i malmö blev öppen nu... 

puss

Sommar?

Jajaja tråkigt med blogginlägg om väder, jag vet. Men det är med tungt huvud som jag betraktar den märkvädiga grå färg som hela tiden omsluter oss likt en blöt handduk.

Just nu är jag på jobbet och har träningsvärk. I morse kom min fader och vinkade lite häftigt innan han for iväg till jobbet för typiska jobb-relaterade saker (jag har ingen aning). Han ska sova hos mig i natt och han ska hämta mig från jobbet i kväll. Det finns ingen människa som skjussar så bra som far.

Sverige Malta i kväll. Knappt road av detta.

Föll hårt mot Isak och Nina i basket igår. Inte alls road av det.

Förövrigt så hade man väl ganska dålig koll på Junilistan va? Men som jag förstod så var väl deras prio att inte vara med i EU?

Tja... Grattis då, antar jag?

Ny vecka med lite smått och gott.
Dalarnas bästa film just nu!!En känsla av likgiltighet
av: Isak Jansson, BAGARMOSSEN

Juryns motiveringar:

Bästa film Tungvikt: En film som på ett befriande sätt tar fram det roliga i en situation som är belagd med många tabun.

Bästa manus: Ett manus behöver inte vara fyllt av dialog. Det kan vara mästerligt ändå.

Bästa klipp/redigering: En klippning som vågar vila i bilderna och låta stillheten tala. 

Bästa manliga skådespelare: Med fingertoppskänsla fångar skådespelaren en i normala fall nedtonad och försynt ung mans utforskning av etiska tveksamheter.

 

 


HANTVERKSJÄVLAR

Inte komma väcka Thomas, tvinga honom att möblera om för att dra ett bredband han inte vill ha.

Det är otaktiskt och kan ge längre och riktigt smärtsamma biverkningar. Inte för att jag är bitter över alldeles för lite sömn. Nej sömn är ju tydligen för fjantar och inte för människor som råkar ha några lediga dagar. 

Jo jag är nog bitter. 


Jag skulle vilja...


Fab

Har köpt spotify.


bojaaar.

Juni

Jupp månaderna tuffar på och sommaren är här med varierande styrka. Fränt. Var och tittade på Dylan Moran som är en irländsk komiker för den som inte är insatt. 

Väldigt rolig. Jag grät lite vid ett tillfälle för han var så rolig. 

Men jag insåg även att jag kanske måste skaffa lite starkare glasögon. Min kropp håller på att ge upp. Den förmultnas och blir svagare och sämre. Snart kommer jag i flaskbottnar och rullstol... vänta bara!!

Föresten så såg jag att Big Ben Comedyclubb hade skrivit på deras hemsida att jag var den nya Björn Gustavsson. Haha ständigt denna Björn...

RSS 2.0