Statsministern är lite kul faktiskt.


Flygplats

Jag skrev ju förrut en monolog om att vänta. Detta för att jag alltid tycks sitta och förlora tid i fickor av vakuum. Antagligen är det min rädlsa för att inte vara i tid som gör att jag fortsätter att placera mig i rum av väntan. Till bussen, innan lektion, om man ska träffa en vän eller som nu... på en flygplats.

Denna gång var det iof flygbussarna som inte hade någon vettig avgång utan lämnar mig här att åldras lite fortare under några timmar. För fy tusan vad den här typen av tid biter mer på psyket än den vanliga brukstakten. Att vänta är att må lite dåligt.

Igår hade vi sista dagen på en tredagars tangolektion på skolan. Väldigt kul. Samt på kvällen så var det premiärfest för fyrornas slutproduktion nummer ett (de ska ha en i vår också). Ettorna (jag bl.a.) är festfixare under sitt år. Så det har varit slita och släpa. Men det blev riktigt lyckat och jag var dj tillsammans med Martin. Vi delade tiden broderligt och höll igång ett pumpande och vibrerande dansgolv. Mycket roligt.

Nu vill jag till dalarna!! Men det kommer dröja några flygtimmar till och sedan tåg...

Jag har flyttat långt ifrån Enviken jag...

Klassen


min klass
Jag hostar som en liten sjuk gubbe. Men jag har köpt Noscapin så nu blåser det nya vindar i trumpeten. Eller ja. Ni vet vad jag menar.

Dogma


Sjuk

Förlåt frånvaron. Men vad har hänt sen sist? Typ sjukdom.
Jag låter lite bitter, visst, och jag har i egentligen bara varit sjuk sen i lördags men det är drygt. Sjukdomen är på gränsen mellan att stanna hemma eller inte, så jag väljer ju inte och blir sjuk lite längre istället. Suck.
I fredags fick jag en uppenbarelse dock. Händer ju inte så ofta så jag måste skriva om den. Var och såg dans. Dansteatern gav "Black Silk" som var tre olika koreografier i samma förpackning. Efter första halvlek eller akt så tyckte jag det var långtråkigt. Sen kom "Black Water" av Jorma Uotinen.
Jävlar vad bra det var. Stod efteråt utanför och svajade lite. Längesedan jag gjorde det av statlig konst.
Igår var det biorio rioligt i hornstull, det är den där klubben som jag har med truppgruppis. Tydligen gick det bra, jag kan ju inte fysiskt vara där eftersom jag är i malmö. Men jag är ju med på alla inspelade sketcher.
MEN de hade gjort en liten grej till... de hade plockat en massa bilder av mig och gjort ett sentimentalt kollage som avslutades med texten Thomas Eriksson 1985-2009. Alla i publiken trodde jag hade dött så stämningen var som en eskimåstjärt där inne. Kall. Isak förklarade då att " alltså han är inte död, han har bara kommit in på scenskolan i malmö och flyttat dit. Han är alltså död för oss."
sick people

En lördagmorgon

Sitter i ett regnigt malmö och har dragit pyjamasbyxorna upp till hakan. Var på middag med klassen igår hos vår klassföreståndare och i dimman efter detta sitter jag och filosoferar. Det är dags för lite eftertanke i den värld där allting bara snurrar i hundra nittio just nu. Har inte suttit ner hemma en enda gång denna vecka och bara suttit.
Helgens bravader i sthlm var omtumlande. Det är maffigt att avhandla så många fikor på så kort tid och ändå kände jag att det fanns mer folk att träffa. Kul att komma till sthlm. Jag gillar den staden.
Körde stand up på söndagen, testade nytt material om malmö som gick hem riktigt fint! Man har ju insett att just skriva skämten inte är min starka sida utan vad jag gör med dem på scenen. Om jag bara lägger ner lite mer tid på skrivandet också så kanske det blir något bra tillslut.
Veckan har runnit på. Skollunken infinner sig men det gör den med ett behag. Det är bara roligt att gå dit.
Ska uppträda på invigningen av Envikens nya multiidrottshall! Väldigt roligt. Synd att inte Isak kunde, sist vi uppträdde i Enviken så fick ju en människa i publiken en hjärtinfarkt. Så saker och ting händer ju...

RSS 2.0