På youtube

Ligger tydligen lite stand up med mig... Ni kan få titta om ni vill. Det är inte jag som har lagt upp det så jag kan egentligen inte rättfärdiga varför det blev just det här klippet. Jag kan dock säga att det är jag...
I morgon flyger jag till sthlm!!
out.

bloggsmog och inspark

Om ni tror att jag är dålig på att uppdatera så är det bara halva sanningen... För blogghelvetet har svårt att plocka upp bilder, vilket gör mig ledsen och då stänger jag ner.
Jag har blivit insparkad nu med min klass! Yey! Trots att det saknas några och att "red eye" funktionen på photoshop ballade ur på några så såg vi ut såhär på frukosten innan.
Får inte berätta något om själva insparken då det är en urgammal hemlighet. Men frukosten och festen efteråt kan jag berätta om. Frukosten hade allt, tom muffins och revbensspjäll. Festen hade också allt med gratis öl till de nya ettorna och tokdansning.
Svåra smutsfläckar på de vita jeansen kommer jag att brottas rejält med framöver.
Annars då? Tja jag har tittat en hel del på teater och jag har varit på bio. Så jag försöker att kultivera mig dygnet runt.
Har köpt flygbiljetter till sthlm i helgen! Ska se killing gänget på dramaten och köra stand up på big ben på söndagen. Där i mellan ska jag spela in sketch och träffa ALLA. Kommer bli fantastiskt!
Om jag överlever flyget förstås...

Rock

Jupp jag ska köpa rock i morgon. Har sökt i malmö efter en snygg (även tittat i götet och lite i sthlm) och nu har jag antagligen funnit den. Åtminstone så har jag lagt undan den så jag kan köpa den i morgon...
Men den är lite dyr förstås.
Fast va fan, skinnjackan har jag haft hela min period i stlhm så jag använder ju grejerna!!
Scenskolan tuffar vidare. Man lär sig att andas rätt genom att frigöra penisrotens muskelfäste. Frågor på det?
Apropå penis föresten... Det står en penispump utanför min port på ett elskåp här i malmö. Är inte det lite udda? Dock är det gratis stand up material så vem klagar egentligen. En liten guldkant på tillvaron eller guldcunt kanske...
Vad mer... det ska bli riktig inspark nu på lördag. Så då lär det väl bli karatefylla misstänker jag. Är så fysiskt och psykiskt utmattad att det behövs bara ett par öl för att det ska vara en karatefylla.
Det blev glasögonpar nummer två. Ser väldigt mycket ut som min morfars gamla bågar tycker jag.
Tror det var allt för den här gången...

HJÄLP!!!

Ni måste hjälpa mig!! Vilka glasögon ska jag välja?
Så säg nu... 1? 2? eller 3?
För ni länksökande nallar... så har jag inga nyheter, den gick under jorden. Enda egentliga beviset på att det hände är den här bilden.
Ni får veta mer när jag får veta mer.
Scenskolan går fint. Har väl träningsvärk överallt och sover alla timmar jag inte är där. Men fan va kul det är. Råkade äta upp Hannahs melon (trodde det var min) och det utbröt ett mindre tumult. Så jag köpte tre nya och slog in i paketsnören och gömde i hennes skåp. Allt är nu lugnt igen.
Internet i lägenheten krånglar, borde kunna ha det fixat i veckan om bara tele2 kunde ta sin hand ur sin stjärt.
Abnorm anatomi=knöl
"Jag är så rädd för vinden" - Cissi
Kul

RSS 2.0