uppdatering

Går på antibiotika för att bli av med svinkoppor (munsår). De är borta nu och jag har en dag kvar av de där små pillerna, de har gjort mig trött. Så in i helvete trött. Men jag slipper det där blodflödet iaf, så jag antar att januaris lilla sjuktripp verkar lida mot sitt slut. Kanske man kan börja träna igen.
Har fått lite roliga konferenciergig ett i götet för Open Jam och ett i Linköping för en kortfilmsfestival. Får återkomma med status från de senare.
I morgon är sista dagen för sökning på skolan, vi har hjälpt till och slussat folk mellan olika jurysar. Det har varit lite läskigt att stå på andra sidan, men också väldigt skönt. På måndag börjar plugget igen, eller tja vi ska till köpenhamn. Få se lite vad vi ska göra där.
Peace out

OBS STARKA BILDER!

haha jisses. Snacka om dålig morgon.
Vaknar av näsblod. Eftersom man har en reflex som gör att man vaknar precis innan så skjuter jag bara bak huvudet och klämmer över näsryggen. Dock till min förvåning är det som om näsan skrattar åt mig och fortsätter att pumpa ut blod. Eftersom huvudet är tippat bakåt så rinner det ner i min högra hågonhåla och fyller den innan blodet hittar nya vägar. Jag var tvungen  att fota sikten. Men jag har torkat ur ögat som då alltså var fyllt med blod. Fyllt.
Jag är lite äcklig.

Jag och lillebror lever som barn i norrland tydligen

mohaha

Nytt år.

Vi är en dryg vecka in i det nya decenniet när jag sätter mig ner för att fundera lite. Bland annat om jag verkligen borde ha en blogg eller inte. Just nu står den som ett monument över tidigare problem. Jag tycker det är väldigt roligt att bläddra i den och kunna ta på lite olika sinnesstämningar som jag haft under de tre år som jag haft bloggen.
Vi får se hur jag gör. Jag kanske bara skärper mig lite.
Jul och nyår har iaf förflutit smärtfritt. Ett lugnt lov där jag har inte gjort mycket mer än att fylla på reserverna inför nästa termin. Har varit en vecka i dalarna och en i sthlm.
Föreställningen gick skitbra. Två slutsålda föreställningar och en nöjd (om än en smula skakad) publik håller med om det.
Har sett två saker i sthlm som jag vill lobba för. Först AVATAR som är fan det fränaste du kan se på en bioduk på bra länge. Se den om än bara för att ta del av hur teknologin snart har ersatt oss alla. I det här fallet skådisar.
Andra är HÖSTSONATEN som de kör på dramaten. Det var en helt sjuk upplevelse. Jag var som ett blött litet asplöv efteråt, jag som inte blir påverkad av teater längre - speciellt inte på de stora scenerna! Se den. Om ni bara har råd med AVATAR eller HÖSTSONATEN - se HÖSTSONATEN.
Annars har jag munsår och blöder näsblod.
Älska mig.

RSS 2.0