Kolla här...

http://lebloggofficiel.blogspot.com/2009/11/lobbyn-och-dess-viktighet.html

magsjuka och missat gig

Röv.
så kan man sammanfatta mina känslor just nu. Dels för att det är en väldigt aktiv och talande del när det handlar om mitt hälsotillstånd och dels för att det tvingade mig att missa mitt första gig i malmö på Oslipat igår. I morgon har vi redovisning i skolan då jag ska sjunga OCH dansa. Må gudarna se till att hålla i mina knipmuskler.
Sen måste jag bli frisk för jag ska ju till dalarna! Suck.

Mitten på Mars

Hade mitt första gig i Skåne i torsdags. Var väldigt kul. Klubb prickprick i Lund tog emot mig och jag var ivrig nog att dra över min tid och körde fem min för långt. Nu gjorde det inte så mycket då publiken var med mig. Kul i vilket fall.
Har haft redovisning på skolan under förra veckan också. Så man spelade cancersjuk på dagen och körde stand up på kvällen. Märkligt liv. Redovisningen gick också väl.
Efter sex helger på annan ort så stannade jag hemma för en gångs skull och sov. Gud vad jag sov. Jag sov så mycket att jag fick liggsår, typ. Visste inte hur trött jag var innan jag faktiskt la huvudet på kudden. Nu var helgen tre dagars så jag fick tid att vila. På riktigt.
På spåret finalen var bland det coolaste jag sett på tv på hur länge som helst. Melodifestivalen var rätt tråkig. Som det brukar vara.
Nu vill jag till dalarna. Det var så längesedan nu.

Publikens pris!

Falun har sagt sitt. Eller publiken åtminstone. Jag, Isak och Anders bildade ett lag i en 48h tävling där vi skulle slänga ihop en film med temat "under press". Med i Filmen skulle det vara en boll, ett tvspel och en chokladkaka. Samt citaten "om det inte vore för all den här snön", "vänta på mig" och "jag mår faktiskt inte så bra nu". Redigeringen drog ut på tiden och vi råkade gå på fest mitt uppe i allt så slutprodukten kommer bli ännu bättre sen. Nina hjälpte förstås till och spelade lika utsökt som alltid. Vi hade längsta gruppnamnet också " What do you do? I'm a writer. What do you write? You know Tjechov? Yes. I write like him."
I helgen var jag och Isak konferencierer i Linköping på en filmfestival. Det var galet och roligt. Lite som att tämja en full flock lejon. Men det gick bra och som alltid är det väldigt roligt att uppträda med Isak.
Annars är det fulltös medvetslös på skolan. Så jag gör inget annat. Men jag är lika glad för det!
En tanke till syster också som fått kommit hem från sjukhuset. Hon är en KÄMPE!! Puss på sig!
Och en till er alla andra också!

RSS 2.0