Höst...

Så kom den tillslut. Kyla som letar sig in mellan springorna i den annars så täta lägenheten vars hyresvärd fortfarande går efter sommar kalendern och väntar med att slå på värmen. Det biter i huden som av små ivriga tänder och regnet dånar mot fönstren och överröstar stereon.

Jamen vart tog sommaren vägen? Handfallen står jag och blickar ut över Solnas pendelstation och ser hur lömska vindar sliter tag i träd och människors jackor. Det är som om den försöker berätta att det är dags att svida om och vakna upp!

Det dröjer inte länge nu... snart är vintern här... mindre än fyra månader till Jul.

JUL!

Jaja den som lever får se. Ska vara med och sätta upp Woyzeck tillsammans med några kommpisar (det är en pjäs) kan vara bra för att hålla sig på tårna nu när scenskoleproven snart sätter igång igen... Kommer krabban att dansa? Ja den som lever får se.

Åt popcorn till middag/ igår efter jobbet eftersom kylskåpet gapade tomt... haha låter mer miserabelt än det var och nu är det åter vällfyllt. Men ändå, popcorn är fan lite annorlunda att sätta i sig tills man blir sådär mätt att man undrar om en rap ska innebär luft eller kräk.

Jaha år två av sthlm sätter väl igång då...
ROND 2! FIGHT!

Kommentarer
Postat av: Ajdahoo

Popcorn som mat är en klassiker! Har blivit många påsar i micron då fröken Lindström inte orkat göra sig
nå mat.. å så fint det är:D!

2007-09-05 @ 16:13:55
Postat av: Muldvarpen

...och bløter man dem lite går de fortare att få i sig i større volymer. Som grøt. Ta lite sylt på åsså. Suss & klæm!

2007-09-05 @ 17:30:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0