Nej nu jävlar!!

I min kalsongförpackning så låg inte de förväntade M utan ett par prickiga S!!

Så nu går jag och kniper ihop skinkorna.

Typiskt.

Dalarna...

Tillbaka här igen! Har ont i kroppen för jag äter hela tiden. Matångest kryper sig på mig... BÄSTA TYPEN AV ÅNGEST!!! Kantarellstuvnings macka for life!

Sitter just nu med familjen och bygger lego och lyssnar på Hasse o Tage. I morgon ska ha lite Falun ala party över onsdagen så om ni är i trakten se till att vara där jag är där jag är... just då... 


Det är ett rymdskepp även om min bror kallar den en bulle.

Tuffar på.

Det lilla tåget som är mitt liv håller sig på spåret och anländer just nu till stationerna i tid. Håller på att jobba mina absolut sista dagar på jobbet. I natt är den faktiskt, klockan 03.00 kliver jag av Vallentuna for good. 

Har kört lite stand up ju, har gått hur bra som helst. Det är skit kul att hålla på med det här! I söndags hade jag alla möjliga människor som var och tittade så då var jag lite nervös, folk från alla jobb jag någonsin haft i sthlm! På komikaze, tisdagens gig, så kom lillebror som aldrig sett mig och Cole! En gammal lumpare som man inte sett till sedan muckar hultsfred för 4-5 år sedan. Väldigt roligt.

Lite bilder från kvällen


Komiker!


skinhead!


Så nu fortsätter karusellen! Ska upp till dalarna och klämma lite mer på min syster innan hon drar till norge igen!!

Jobbvecka typ.

Tre dagar kvar på jobbet. Smaka på den. Tre. Någonsin. I kväll och nästa helg. Resten är semester och så har jag sett till att vara arbetslös i augusti för flyttar och lite semestrar och lite dittan och dattan. 

Försöker bli vän med CSN men jag fattar inte riktigt. De verkar heller inte fatta riktigt. När jag talade med damen i telefonen kände hon inte till någon skådespelarutbildning i malmö. Sen hittade hon en men jag tror hon gjorde fel ändå. 

I morgon blir det stand up igen på big ben, sen blir det stand up igen på tisdag på ego bar. Det ramlar på lite så det ska bli kul och se om man inte kan skärpa sig lite och prestera på topp.

Såg en sommarteater igår "Skådespelerskan" som Kullehusteatern gav. Väldigt bra. Linda som är med ska ju jag plugga med nu framöver. 
   Bredvid mig på bänken satt det ett par tjejer i femtonårs åldern någonting och läste högt ur programmet innan. 
"Hennes komedianslag, som blev en succé överallt, fick många efterföljare i Europa; till de mest kända hör G.B. Shaw och Oscar Wilde (hon uttalade det Oscar Vilde)"
"Är inte det en människa?"
"Nej, nej det är en pjäs."

Jisses... 

Nu vill jag till dalarna!!  

Impuls-tradera-biljetter

En sådan köpte jag till Falun nyss. Ska dit och skaka rumpan i kväll och träffa la familia i morgon, om de inte har saker för sig vill säga... Kanske borde ringa dem.

Isak kom hem igår efter att ha varit i Turkiet, själv, i nästan tre veckor. Självfallet hade han med sig en present till mig, självfallet var det en fez.

Om man sneglar lite mot almanackan så ser man att sommaren visar halvtid snart. Jag känner att jag fortfarande ligger i startgropen. varför det? Måste börja kicka igång det här på riktigt nu.

Här kommer tre bilder från kollot!


Min vackra kalender som jag har valt tryck på själv... I den här takten hittills så måste det stå på nästa "okej... som förra året, tack!"


Brände som bekant sönder mig i skärgården och eftersom jag inte hade mössa med mig, gjorde jag en av min sjal. Ja jag är ett geni.


Brännboll är mycket roligare än man minns. Varje gång.

Out.

En massa dagar senare...

Vad hände? Hur länge var jag borta? För länge är svaret. Tror lite att sommaren kan vara en skurk i dramat...

Jag har varit på kollo! För över en vecka sedan kom jag hem. haha... Jag är dålig bloggare. Jag är en dåggare. 
Kollot var perfekt men jag förstörde allt där. Brände mig i solen till förbannelse, gjorde illa foten igen, fick en massa fästingar. Men, men... livet ska inte vara det lättaste. Tänkte lägga upp lite bilder men hade glömt hur mycket den här sidan HATAR det.

Jag har även hunnit köra lite mer stand-up. Mkt roligt. Efter ett uppehåll på nästan tre månader så stod jag på big ben scenen igen och körde. Nu kör jag där varannan vecka ett tag. Kul!!

Lägenheten i Malmö är fixad. Var ner igår, över dagen. Haha åkte ner på morgonen var i Malmö i 5h och åkte hem igen. Hem lyckades jag bjuda på en biljett på tradera som kostade 12spänn. Boooojaaaar!! 

Känner att det börjar bli dags att sparka igång den här sommaren på allvar nu! Akta er!!


RSS 2.0