En bra start på dagen...

När börjar egentligen "dagen"? Om den börjar när dygnet börjar vid tolv på natten så faller hela min historia ihop nämligen - för då hade jag det rätt trevligt. Var ute och svängde om lite men jag tog det lungt med drickande och skrikande, höll en relativt låg profil.

Varför?

Därför att jag visste att jag skulle (enligt vad jag anser är starten på dagen, alltså morgonen) ha en tuff väckning. Kom hem vid tre-halvfyra och skulle upp vid tio i sju. Det är så bittert att sätta väckarklockan på ringing och inse att det finns en risk att man missar all sömn och bara kommer stirra på det där jävla uret.

Eftersom jag var måttligt berusad så föll jag dock så småningom in i en bekymmersfri sömn. Tiden i drömmvärlden är ju som bekant ytterst relativ så efter att ögonlocken stängts så ringer min väckarklocka med ett fruktansvärt ursinne och jag sväljer nästan en kudde i min jakt på den skrikande lilla prylen. 

Varför i hela helvete skulle han upp just då, kanske ni tänker?

Tvätttid.  

Fuck.

Rammlar ner för trappen och letar mig in i grannkåken där tvättstugan ligger. Pressar in tvätt i maskinerna med samma iver som hos en elefant med antilop-fetish som håller på att bestiga. Det fick liksom inte riktigt plats... egentligen... men är viljan tillräckligt stor så brukar fysiken lyda därefter. 

Efteråt gick jag upp och la mig igen med väckarklockan på fyrtio minuter. Sedan började morgonen på riktigt. Vaknade, sprang ner fixade tvätt, upp ställ klockan, sova halvtimme, ner tvätt, upp sova, ner.... osv.

När klockan ringde tio var jag slutkörd. Min energi var tömd och det var ett rassligt skal som låg i min säng.

Efter det tog jag och några klassissar och brunchade på Elverket. Frukost för hundrasextio spänn, men jag är fan mätt fortfarande. haha

Nu ska jag iväg till min ex-svägerskas 25års kalas. 

Puss på er     

Förlåt...

det nog mitt fel att vi inte vann.. det här är ingen bra dag...

Inte min dag...

image45

Jag är sjuk och värdelös. Ingen aning om vad som är fel på mig men jag tokfeberfrossade inatt åtminstone tre gånger... jaja, vaknade sen och tänkte att allt skulle vara lungt men då hade jag något slags tryck i huvudet så när jag rörde ögonen högg det som en kniv. Krälade omkring ett tag i lägenheten, gjorde lite frukost, tittade på the departed, duschade, diskade en jättedisk och pluggade lite text inför scenskoleprov. Kände mig lite bättre.

Isak kom hem och vi traskade över till hans kompis där kompisens unge tokspydde. Det var lite kul. Men jag mår ändå lite som en apa idag så jag gick hem med ett litet konsum stopp påvägen.  Skulle köpa godis och apelsin inför matchen. Om ni inte vet vilken match jag talar om så... ja... nått (gud jag är så sjuk att jag inte ens är dåligt fyndig)

Apelsinerna ramlade ur påsen på vägen hem för att påsen var kass.
 
Nu ska jag titta på matchen. Gud vad jag hoppas att allting lossnar lite.

Just ja. Bokade en liten tvätttid idag. Tänkte ta något i helgen och lördag kl 07.00 var den enda lediga.

Fan

image46

Efter regn kommer solsken. Men va fan ska man göra om solen redan skiner?      

Sju...

Det är över sju jävla veckor nu... för sju veckor sedan skulle jag få min mobil levererad från "Mera mobil". Detta är en uppmaning till alla läsare: ha INGENTING att göra med detta fruktansvärda företag! Jag ringer dit ibland och de svara alltid med något i stil med "vi har jätte problem just nu... bla... bla.. bla!!!" Ska jag behöva ringa dem för att få veta det? De borde ligga på deras blodiga knän och skava framför mina fötter! Jag är inte trög! Om det är en störning som inte är utav denna värld, fine. MEN de ska berätta det för mig UTAN att jag ska behöva ringa deras feta arsle.

Usch va röd i ansiktet jag var där ett tag...

Håller eventuellt på att teckna ett litet kontrakt med en liten grej på hemmaplan (dalarna) till sommaren. Någonting som jag känner kan bli riktigt, riktigt kul... 

Jag såg "Göta Kanal" igår, ettan alltså. Fan vad den är bra. Som genom en teleportal till mina barndoms filmminnen satt jag där förtrollad. Hur kunde de fucka upp tvåan så fullständigt? De hade skådisarna,  de hade resurserna men de hade lika mycket fingertopps känsla som en fisk (vilket är ju ett djur som bekant inte ens äger händer).  En dag ska jag sätta mig ner och skriva trean... Janne "loffe" Carlsson måste få upprättelse!

Ska iväg och jobba i fyra timmar snart... lite halv drygt men ibland måste man ställa upp, speciellt när jag är väl en av dem som är värst med att dryga mig med arbetstiderna. Teater är ju så... hippsigt och happsigt. 

Bra ordval Thomas. Det där gjorde du bra... 

jisses  

It´s on...

image44

Hon accepterade manuset och tänker nu sätta upp min text! Kommer bli jävligt skumt att sitta och titta på när någon annan gör min pjäs. Det är ju första gången för mig. Min oskuld ska till att bli spräckt.

Är nog nyttigt.

Det blev tre jävla pjäsmanus det här året! Så här produktiv har jag inte varit sedan jag vid tretton års ålder upptäckte att den slappa hud-delen av penis var rörlig. Det sista manuset som jag själv sätter upp sista veckan i maj räknar jag lite som ett examensprov för mitt skrivande, skolan i sig har ju ingenting med att skriva utan det är bara jag som tyckte det kunde vara roligt att kombinera de två. 

Måste ju ta chanserna när det finns forum...

Nu ska jag kila iväg och titta på teater. Jag är ju SÅ kultiverad.

Herregud...   

Jajemen vi kommer snart hem igen.

isakojag

Efter mitt förra inlägg så attackerades jag brutalt av mina odrägliga syskon som slängde giftiga och spydiga kommentarer om min oförmåga att stava ordentligt.

Ja jag är kass på detta. Min gammla lärarinna, fröken Bäfer, trodde att jag var dyslektiker men det visade sig bara att mitt huvud blir lite ivrigt så fingrarna hinner inte riktigt med att skriva vad jag vill att de ska skriva.
Så är det. Jag är bara lite lat i fingrarna ibland.

Men till dagens poäng: boka in lördagen den femte maj i edera allmenackor! Då brakar helvetet loss med den kanske största isak och thomas shown hittills! Sist svimmade en man i publiken när vi uppträdde! Det skandalomsusade radarparet spänner musklerna.

Sådär då var den självgoda biten avklarad. Haha.

Ett litet tipps på vägen till alla ni vilsna:
Oroa er inte för att fucka upp saker, saker kommer ständigt att fucka upp er...

Just ja, läst i aftonbladet häromdagen: "STOR UNDERSÖKNING: SVENSKA KVINNOR TYCKER ATT MÄNNEN ÄR FÖR MESIGA I SÄNGEN! - vi vill ha hårdare tag!"
mmm... ledsnar man nästan inte lite ibland? Hur långt får man gå för att sälja lösnummer? Någon stackars fjortonåring som ska sexdebutera och tänker att bara det är hårt så blir hon nog glad. 
Jag har ju aldrig haft det där problemet... till mig säger de snarare "nej thomas släpp kniven, släpp den sa jag!". 

hmm jag blev lite arg över det där löpet. Att man ska gå omkring och vara förbannad på löpsedlar känns som ganska bortkastade stunder.

puss på er.  

  
 

Blogg fan

Jag ber om ursäkt mina kära läsare att jag för tillfället presterar lika bra som en åttiosexårig gubbe med lågt blodtryck. Mycket har varit för att jag vill tydligen helst skriva när alla andra vill det oxå. Den här sidan blir lika smidig som att simma i fullkornsgröt. 

Nåja jag ska bättra mig - som flickan sa när hon tryckte kvastskaftet i stjärten på drängen.

Vad händer i mitt liv? Just nu så bara irrar det runt, runt. Det är så mycket manus som försöker matas in i detta trånga och snåla utrymme till hjärnbalk som jag besitter. 

Det ryktas om ett större gig på nisserska i maj... två solna pojkar som ska få ännu mer utrymme... men vad vet man.

Fick en utmaning igår att skriva en enmansföreställning till en klasskamrat. Den ska vara klar nästa söndag och vara en halvtimme lång. Jag har i princip alldrig skrivit åt någon annan och den här gången är det en kvinna som ska uppträda. Kommer texten att bli annorlunda mot tidigare? Antagligen inte... Jag är orolig att jag håller tillbaka lite när jag skriver åt någon annan och att svängarna blir lite säkrare. Fortsättning följer...

Var ut med lite klassfolk i helgen och stötte ihop med en borlängebo. Vi har aldrig träffats förut men det är något med artfränder. En dialekt som känns hemma.

Bäst att sluta innan jag blir för nationalromantisk.

Snart kommer sommaren och den här gången ska jag fan lyckas att ha det trevligt. Har haft tre sommrar som verkligen trampat mig i ansiktet.

Först en sommar med lumpen.
Sedan en arbetslössommar med mycket utgifter.
Sist var det sommaren med halsen och Elin.

mmm fjärde gången gilt heter det va?

En dag ska jag berätta om halsen. Men nu ska jag skriva på enmansshowen.
puss på er!

Bland förlovningar, reklam, avföring och mobiltelefoner.

tagen

Jupp tokfan har gått och slängt en ring på fingret. Hoppas att han och frugan får många defekta bebisar att håva in bidrag ifrån! Haha nej skämt å sido, skål på dig gamle vän och hade du inte varit tjugofem mil bort skulle du ha fått en ryggdunk oxå. 

Jamen nu när den ökände kvinnokarlen slängt in handduken kanske man har en chans i singel livet? Tja inte om man åker omkring i ett pendeltåg och luktar lite bajs. En olycka på arbetsplatsen, det är INTE min avföring men min tystnadsplikt hindrar mig från att avslöja detaljer - det är iaf inte som ni tror ni sjuka djävlar. Bajset hamnade på byxorna. Poängen är att jag luktade lite bajs och kände mig allmänt obekväm. I regel gillar jag att vara ren och tvättar mig regelbundet så att den här typen av situationer inte ska kunna uppstå. Jaja ingen dog ju så jag borde inte klaga.

Min tid på pendeln upptog istället av att föra över nummer från ett simkort till ett annat. Nej jag har inte fått min mobil som jag skrek om för ungefär en månad sedan, men simkortet har börjat gälla och eftersom nummer konverteringen skulle ta några dagar så måste jag gå med två mobiler... en som det ringer på och en som jag ringer ifrån.
Skulle kunnat vara lite coolt om det inte vore för att de båda är kassa och paja. Nu måste jag nästan svära lite.

pubisboll

Jag och isak påtade ihop fyra radioreklams snuttar/demos åt ett evenemang i falun. Så här i efterhand känds det lite dumt att vi skickade iväg dem. Jag och isak tycker nog att de är jävligt roliga. Han har inte hört av sig idag så jag antar att de någonstans sitter och suckar sådär högljutt som man gör när man lyssnar på skit.
Skit som fastnar på byxor.


puss på er.
    

frånvaro...

Jag har varit på vift och därför har min stackars blogg fått stå i skamvrån och sammla damm.

Men... det betyder ju att det har hänt en del...

Jag har varit och kört kabaré. Haha den historian får ni höra när jag får bilderna från föreställningen och festen efteråt. Men jag kan säga att det var en väldigt speciell kväll. Väldigt speciell. Haha den var så rolig att jag får för mig att börja ändå men nej. Inte utan bilderna!

Har fått manus och grejer inför prov tre i gbg. Spännande skit. Är ett litet sångprov insmällt oxå... kan bli intressant. Idag har jag spenderat hela dagen med klassen på ett Shakespeare - seminarium i sex(!) timmar. Tro det eller ej men jag satt klistrad, det var tok intressant. Alltihopa var hemma hos min rektor och namne som tillsammans med sambo bjöd på mat. Det var väldigt trevligt. En liten eloge.

Våren har kommit. Fast förra året sa jag den meningen typ åtta gånger och varje jävla gång svarde kung Bore med att slänga ner en ny decimeter. Därför testar jag en mera försiktig framfart denna gång, men jag är bra sugen att nyttja orden. 
Jag hatar snö.
Snö är bara kul när det dör.
Eller... att skriva med sitt urin i snö är oxå rätt okej...

The Ark gick segrande ur melodifestivalen. Har varit fruktansvärt oengagerad i denna tillställning i år men att en ettablerad, bra, grupp vann kan väl inte vara annat än ett tecken på hälsa. Eller?

Föresten om jag skulle glömma "sop-incidenten" när jag skriver om festen efter kabarén så får ni påminna mig.

....   

Bara trötta tankar.

Ibland kan man inte göra mycket annat än att bara stanna upp och ta sig en funderare. De bollar som man, i ren dumhet, jonglerar med i sitt tillstånd av produktivitet börjar bli många. Jag är lika duktig på att prioritera som jag är på matte, vilket antagligen har någon djupare koppling som jag aldrig undersöker för jag anser det knappast vara viktigt.

Just nu gör jag saker som jag anser vara stimulerande framför de som skulle kunna ge lite mer ur ett rent ekonomiskt perspektiv. Visst det låter kanske som om jag dränks i erbjudnaden och att det är ett väldigt lyxproblem. Men det är varken det ena eller det andra. 

Jag är i regel förnuftig, vill jag i alla fall tro, så jag sover därför gott om nätterna. Men ibland kan man fundera.
Kanske borde jag försöka att mer aktivt få tag på ett reklam jobb som betalar så bra att man kan skära ner på extra jobbet.
Kanske borde annars släppa extra jobbet helt och bara slunga mig ut i teatervärlden och söka jobb på heltid. 
Kanske borde man klippa navelsträngen.

Men varje gång kommer jag till samma slutsats: jag finner helt enkelt ingen lycka i den situationen som jag skulle utsätta mig för. Om det är så jag känner så är jag helt enkelt inte mogen än för det. Visst vissa vill trycka en "lat och bekväm" stämpel i pannan, men jag är faktiskt inte direkt inaktiv som det är. Någonstans känner jag fortfarande ett tvivel över min egen förmåga, en känsla över att jag inte riktigt har koll över min förmåga. Vad är jag ämnad för? 

jaja det ger sig väl... sa flickan som hade analinfektion.

art?

Det gäller att ta i, men inte för mycket. 

Genom att prestera mera - jag väljer att själsligt placera en bomb vid mitt hjärta och sedan aptera.   


Bäst

Så enkelt är det.
Detta är min absolut bästa bild.
Mycket nöje."Överraskning" var kanske lite väl melodramatiskt men jag har jobbat hela dagen och ska till skolan om en timme och repa till ett i natt. Så istället för att rikta ert missnöje mot mig, låt er beundra detta fullständigt underbara fotografi.
Min brorson som sitter i en kruka och kikar i en kikare som är bak och fram samt upp och ner.
OBS. bilden är INTE ett montage.

Isaks lillebror Set åkte Vasaloppet idag så jag skickar honom en tanke. Jävligt starkt jobbat.

Sorry...

Inlägget här under slängde jag upp i fredags, men då denna kära bloggsida valt att fullständigt kuka ur så kom det upp först idag. Jag vill be om ursäkt för detta och kommer publicera ett saftigt inlägg imorgon med någon form av överraskning... 

Helvete nu behöver jag en överraskning.
  

Konsten att få en slö dag att låta intressant.

isak

Jag vill börja med att berätta att Isak gick segrande ur gårdagens poetryslamfinal på sthlms universitet och är därför färdig kvalificerad till SM. Ett stort grattis från din personlige coach (som hade nog en hjälpande hand) (eller kanske inte) (inte alls faktiskt). 

Men jag börjar i fel ände. Gårdagen inledde med att jag skulle göra slag i saken och tvätta det vita(!) sofföverkast som kom med lägenheten. Mårtens, som jag hyr den av, mamma hade sytt den så tvättråd fanns ju inte direkt att tillgå. Fick tag på Mårten som huserar i England och han tyckte jag skulle trycka in skiten i 60 grader. Sagt och gjort och nu lyser den så fint.

Sedan storhandlade jag och Isak mat. Det är något väldigt tillfredsställande med storhandlingar. Nästan erotiskt. Att kunna öppna skafferiet och inte behöva improvisera utan istället agera. 

Isak skulle ju som tidigare nämnt iväg och "slamma", jag hängde på och det var faktistk riktigt rafflande. Mannen ifråga var oxå bra nervös så det var nog tur att mariestaden bara kostade trettio spänn flaskan.

När klockan slog elva borde jag ha varit på skolan för nattrepetioner men lite försenad och full släntrade jag in vid kvart över. 

Ja kom ju!

Nattrepet gick ok. Ska fan bli intressant att se hur det ska lösa sig. 

Vi ska ha en Kabaré i Nävekvarn under en "ladies night" så jag, marcus, victor och samu kanske aldrig kommer att återvända. De kommer döda oss. Vi ska uppträda i boxershorts. Ujuj...

Men mer om det när det blir av.

puss på er nu
thomas  

RSS 2.0