Läs om min morfars hatt


har en annan blogg på Envikens hemsida:


http://www.enviken.se/index.php?option=com_myblog&show=Min-morfars-hatt..html&Itemid=109 

o fuck

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Helt sjukt! Helt jävla sjukt.
Dags för nya drömmar, för min största har precis blivit verklighet. Jag har kommit in på teaterhögskolan i malmö.Damn

Fyra

Är dagens nummer. Varför? Därför att jag har avsnitt fyra till "ett konstigt sätt att säga hej då" (Vilket för övrigt spränger alla våra tidigare smaklösa sketcher).

Samt att jag gick vidare till prov fyra i morgon. Teaterhögskolan i Malmö alltså. Sista provet nu. Så håll tummarna för i helvete!


här är avsnitten

del 1 

http://www.comedytv.se/author/2009/04/ett-konstigt-satt-att-saga-hejda/avsnitt-4---del-1 


och 

del 2 
http://www.comedytv.se/intervjuer/2009/04/ett-konstigt-satt-att-saga-hejda/avsnitt-4---del-2
out

Liten update!

Sitter i Abels lägenhet och reflekterar lite över vad som pågår.

Lördagen var fantastisk! Alla som missade Rioligt denna gång ska ha ögonen öppna för jag misstänker att det kan bli fler sådana kvällar. Betner var riktigt obehaglig på sitt sedvanliga vis och Tobias Persson fick mina ögon att tåras av skratt! TruppGruppis sketcherna gick hem och publiken stannade kvar. RIOLIGT!!

Söndag var bara resdag, vinkade av Mikke som passade på att tejpa min fot så den skulle hålla. Tejpningen var guldvärd men min fot håller inte riktigt ihop så jag får lov att sitta bredvid och titta på ibland. Trist. Idag har jag haft rörelseprov (aj), teaterövningar och min scen (Romeo). I morgon är det mycket rörelse och akrobatik och på onsdag är det sång och rytm. 

Malmö är varmt och falaflarna är goda. Jag är lite trött. 

Men jag blir så glad av teater. 

Hipp Hopp i Alby

När jag står på tunnelbaneperrongen, på väg hem tillsammans med mina vänner, kliver det fram en full hipp hoppare.

- Var det du som körde Stand up?

- Eh, ja.

- Har du pysslat länge?

- Nej.

- Det bästa man kan göra är att öva. Det jag såg idag; det behövdes öva.

- Mmmh...

- Men du ska fan ha credit för att du stod kvar så länge! Jag hade dragit för längesen!

- Oj, tack.

Varför försätter man sig i vissa situationer? Det fanns trehundrapers i lokalen, tolv var kanske intresserade av att se Stand up. Alla andra gick omkring i jättesalen och förde oväsen och sket fullständigt i vad som pågick, ropade högt att de ville dansa istället.
   De hade tryckt upp mig på en liten bebisscen, jag höll på att inte ens bli introducerad OCH jag fick inte ha en introlåt för det fanns risk att alla skulle börja dansa istället då.
   Det var lite som att underhålla för bebisar. Om jag slutade tala, för att ta en konstpaus eller va fan som helst, så tappade de intresset. 

Haha vilken jävla kväll.

Men nu laddar man om och blickar framåt! BIO RIO i kväll Hornstull där Trupp Gruppis har RIOLIGT!!! 

sen ska det bli skönt och åka till malmö för att söka scenskolan och vila upp sig lite... haha 

Foten...

Ja, vad kan man säga egentligen. Att jag skulle vara offer för något som av någon, någon gång skulle kalla: lite tur, har nog aldrig hänt.

Igår kväll spelade jag innebandy för första gången på år och dar.

Igår kväll stukade jag foten för första gången på år och dar.

Nu är det snabbrehabilitering som gäller för på måndag så kan det finnas risk att man ska ha ett akrobatikprov. Fuck me. Snart är det dags för helg... denna gång är det stand up på fredag och det verkar bli typ 350 hipp hoppare som jag ska köra själv för. Fuck me. På lördag är det Trupp Gruppis Klubb på Bio Rio i Hornstull. Kom och titta! Sen är det sköna Malmö igen.

Innan dess ska Romeo titta ut ur mig. 

Sa jag att mitt näsblod har börjat rinna igen?

Dagen efter födelsedagen!

Jojo nu är man stolt 24 pinnar fyllda och jag känner en djup inre mognad rota sig och ta plats. Snart är man närmare femtio än man är sin födsel. Tycker att det är en ganska fin tanke.Tack alla igår! Som hörde av sig eller som kom och tittade på BigBen. Faaan vilket skönt gig. Kändes bra att få ett sånt gig i kroppen. Igår var jag så bra som jag alltid borde vara, så nu gäller det att analysera vad jag gör rätt och fel. 

Malmö i helgen var galet skitstor scen och jag och isak i toppform! Men vi var sist på en festival där alkoholen flödade friskt så ingen ville titta. Inte riktigt sant dock... det var tio-tolv i publiken!! Kul att vi ändå gjorde det så bra. Nu är det scenskolebonanza som gäller idag. Plugga, plugga, plugga!!!

puss på er

På väg till malmö


Sitter på DEN LÄNGSTA JÄVLA BUSS RESAN TILL MALMÖ!!! Vi som är avskrapet utav Trupp Gruppis, när Nina inte kunde, ska köra i Malmö i morgon. Det är bara en liten tripp på 8h och 20min... Snacka om långfredag... 

Vill slå ett slag för TruppGruppis klubb den 18:e på Bio Rio i Hornstull. Det kommer bli galet - jag vet, jag har spelat in sketcherna. Gå in på http://biorio.se/event_humor.html för mer info!


Är lite trött överlag just nu, ska jobba på det (läs sova). Antagligen med blandat resultat så jag återkommer säkert under natten!!

April med stormsteg!

Längesedan sist... IGEN... Måste bli bättre på det här men jag har en så pass hög fläng-faktor just nu. Att intervjua Nätterkvist (Arn) förr, förra lördagen var väldigt roligt. Vi satt på scenen och smuttade på våra vattenglas och talade om skådespeleriet. Om jag ska vara riktigt ärlig så glömde jag bort publiken med jämna mellanrum och blev sådär upptagen i samtalet. Vi talade. utan några egentliga förbestämda frågor, i 50min. Galet. Resten av filmgalan var också en hel del skoj men jag slet ut mig till den grad att jag var måttligt imponerad av arbetsledarna. 8h som konferencier utan att käka... 

Sedan hade jag mantalios på besök den helgen så vi umgicks på söndagen med big ben bland annat, där schyffert gjorde ett gästspel. Han var väldigt rolig. Även Isak hade en kickass kväll. På torsdagen körde man på Norrare i Falun. Det skulle bli ett litet avstamp där familjen tittade och alla vänner. Men jag var inte alls lika bra som i sthlm, snarare klev man av scenen med ett "va fan?". Har ältat den där jävla kvällen och varför det liksom inte tände till ordentligt. Sen såg jag recensionen i DD: "Näste man ut är Thomas Eriksson, som har synts på Norrare tidigare. Han är lika rolig som alltid, med sin råa, och ganska snuskiga humor." Efter det vet man inte vad man ska tro. "Lika rolig som alltid"... haha jag har kört fyra gånger nu. Jaja. Nästa söndag är det big ben och det ska bli ett styrkeprov. 

Lillebror hade kalajs i lördags där vi åt halvrå fläskfilé och hummersoppa (bland annat, var även en hel del ananas) det var väldigt trevligt! 

Saker flyter på och dagarna flyter ihop. Tiden börjar dra ihop sig inför aprils riktiga gig. Jag återkommer...  

RSS 2.0