Idag dör vi allihop...

kanske.

Ja lite väl dramatiskt kanske men de har ju faktiskt slagit igång partikelacceleratorn på Cern där de ska leta efter Higgings partikel eller mörk materia. Det som krävs för att universum ska ha kunnat uppkommit från en big bang. Alltså energi som omvandlas till materia. Hittils har man aldrig stött på sånt - man har bara antagit att den måste finnas för att hans spricker hela konceptet.

För att få tag på den här lilla partikeln så slungas det iväg protoner i denna 27km långa maskin åt två håll så att de sen ska krocka (de tar någon månad). I den kollisonen blir det små big bangs och då ska man kunna få se mörk materia.

Problemet är att det finns forskare som varnar (precis som i vilken schysst sci fi rulle som helst) att detta kan medföra uppkomsten av svarta hål som kommer att sluka jorden.

jupp

Vissa har gått så långt att anmält dem till europadomstolen samt i USA med motiveringen att den kan döda oss alla.

creeeepy haha

Kommentarer
Postat av: ida

Det som är läskigt är juh att det är inte några små hemmapulare som protesterar mot det hela utan sånna som t.ex. fått ett litet pris vid namn nobelpriset!!! Vi kommer dö med andra ord.. Men men, jaja.. Shit happens!WoT for life!! Älskar nördigt kodspråk :P..

2008-09-10 @ 17:36:22
URL: http://supadupafly.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0