Segertåget

Iklädd det närmsta jag kunde komma balkläder stod jag igår kvälls på Nova i Vallentuna och roddade lite med några papper när mobil telefonen ringer. Det jag hör är en svag kvinnlig röst som proklamerar från en högtalare:

"vinnaren av bästa manliga huvudroll 2009 går till Thomas Eriksson för en känsla av likgiltighet"

Sedan höll Isak luren mot mikrofonen så jag kunde hålla ett fragmentariskt och stammande taktal från kupande position i köket. 


Filmen jag var med och tävlade med var "en känsla av likgiltighet" som Isak hade gjort och där jag spelade huvudrollen. Förutom bästa manliga så vann den även: bästa klippning, bästa manus och bästa film tungviktklassen!

En grand slam alltså.


Annars så gör man lite jobb och lite konstiga saker. I torsdags träffade jag Linda som ska vara i min nya klass. Hon drog med mig på teater - trodde jag - men det var snarare en halvstatist roll. För teatertribunalen har satt upp "det kommunistiska manifestet" tidigare i sthlm. Då hade de som happening i pjäsen en kille på direktlänk från sydafrika som var med. Nu var pjäsen på turné i serbien och då skulle de ha en tjej på direktlänk från sverige och hon skulle vandra omkring och snacka i en uppklädd miljö där folk åt soppa. Entré mig. Vi satt tillsammans med andra skådisar och liknande och sörplade soppa medan en kamera strök omkring oss och i andra änden satt tusen serbier och tittade live. TUSEN SERBIER!


Alltså livet är så konstigt i mellan åt. Förresten så sa jag att Barca skulle smiska Man U stjärt. Bara så alla vet. 

Kommentarer
Postat av: Ursula Buttwind

Sedærja! Du har funnit ænden på karriærens nystan - då er det bara att dra før glatta livet! Kansje stor stjærna i Serbien... Sista meningen førstod jag inte nånting av - handlar det om sport eller har du vartit på gayclub?

2009-05-30 @ 13:41:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0